Aleksić: U petak svi ispred skupštine, protest do ispunjenja zahteva

Ostavite komentar


  1. Zahtevajte oslobađanje RTSa, ili dodelu nacionalne frekvencije nekom slobodnom mediju. Ne sme vlast više da ima monopol nad javnim prostorom!

  2. Sad će izbori,pa ćete svi u mišje rupe! Nasilnici prevaranti i tajkuni koji koriste tragediju kao instrument za preuzimanje vlasti

  3. A da ne preterujete malo? A šta ako oni 26.05. isto urade, pa kažu, „ostajemo ovde dok Aleksić ne bude uhapšen zbog 680 000 evra koje je smuljao sa tazbinom“…? Prošli put sam vas podržao, sad neću, preterujete.

  4. Zahevi narodnog bunta moraju biti ispunjeni,a opravdano se traze odgovornost i ostavke predsednika i vlade u celosti.

  5. Koji crni protest? Pravite skupove 68 puta a efekat tih sakupljanja ravan nuli. Mene bi bio blam da dođem tamo.

  6. Sve mora da stane dok se ne ispune svi zahtevi. Prosvetni radnici, u petak imamo priliku da pokažemo naš integritet i da smo zreli da preuzmemo jednu od najodgovornijih uloga u zajednici građana.

  7. Izbori su Aleksicu jedini izlaz iz ove situacije a ne nasilje i bokade. Predsednik republike, Predsednik vlade, ministri u vladi i narodni poslanici ne mogu imati dva drzavljanstva, dve domovine. Ovo obavezno uvesti u Ustav i zakon.

  8. Samo naprijed. Mora se uraditi nešto pozitivno dok nismo sasvim propali.

  9. @Lena
    Efekat ravan nuli? Ne bih baš rekla. Efekat je prpica i kontamiting na koji će uz ucene dovoditi mučenike koji se plaše za svoju egzistenciju. Pa na toj još i bosance i makedonce.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.