Aleksić: Vlast želi da zakonom o poreklu imovine legalizuje pljačku

Ostavite komentar


  1. Koliko god nemam poverenja u Aleksica i njegovo zalaganje, slazem se da je ovakav zakon i smisljen da se legalizuje imovina nastala kriminalom. Sta je drugo to sto ne mozes da dokazes odakle ti nesto, osim ako si ukrao ili kako god stekao nelegalno. Resenje je oduzimanje i zatvor zbog lopovluka, ali to se donosiocima zakona ocito ne isplati. Dakle, zakon donose lopovi i to za sebe.

  2. Dobro je sto mi je oči otvorio Aleksić , a ja pomislio da će zakon pomoći u rasvetljavanju porekla imovine Djilasa,Miškovića,Koleta….

  3. Da ovaj ima imalo obraza,ne bi se oglasavao nikada.Njegovu stranku,zajedno sa doticnim,kupio je Vuk Jeremic.I doticni ima obraza da nekoga naziva laznom opozicijom,kao onomad u Kragujevcu.Sta si onda ti?

  4. Ovakav zakon znači da svaki lopov, koga baš ne uhvate odma u krađi, će moći da zadrži zagarantovanih 25 % od plena .

  5. Ako sam ja dobro razume,ukrades od naroda,nelegalno dodjes do bogatstva,onda te uhvate i naloze da platis porez od 75% i legalizujes ukradjeno,Ukrades 10.000.000 evra platis 7.500.000 porez i ostanu ti 2.500.000 legalne pare.

    1. Ne,nego ideš u zatvor za kradju…75% platiš samo ako si zaradjivao a nisi prijavljivao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.