Aleksić: Vučić direktno napao Stefanovića da bi zaštitio svog brata

Ostavite komentar


  1. Opet prozivaju Acu Lazova.
    Kao da mu je lako stalno glumiti istinu i lagati u isto vreme..Posle, zasto pije tolike antidepresante i zavrsava na VMA kardiologiji?! Braca je svetinja, i ako je tri puta veci debil!

  2. Gospodine Zelenoviću ,ja kao Beogradjsnka , potom poreklom Vojvodjanka i nadasve domokrstdkih načela kao pravnik po struci , hoću da Vam kažem da Srbija od Vas mnogo očekuje i to mi misleća ,normalna Srbija …. .!!!

  3. Ljudi ništa vas ne razumem
    Sa tako jeftinim štosovima nikada nećete doći na vlast.
    Citirate Aleksića , pa kurtu i murtu. Ko da niste rođeni u Srbiji , pa vi ovaj narod oupšte ne poznajete. Strategija vam je smešna.
    Brinem za budućnost.

  4. Afera o organskoj hrani u “Jovanjici” dokazano je da postoji, jer je zaplenjeno nekoliko desetine hiljade stabala konoplja. Ako je to tako, bolje je da istragu okončaju nadležni organi, a ne (na)vodeći političari. Da su umešani, umešani su, neki su čak brali i konzumirali organski paradajz mirisa marihuane. U vezi afere „Jovanjica“ neki političari su sami sebe tužili, kako bi dokazali svoju nevinost, a i vrapci na marihuani znaju da su nevini. A tek afera „Krušik“?

    1. A,tek afera “šurak Dabović“,pa afera “kum Tocilo“,pa afera “Aleksić opljačkao Trstenik“,pa afera,“Zelenović proglašen krivim za proneveru 5 mil.evra gradjana Šabca“,a tek afere,“619 mil.evra“, i “Katarska ambasada“,“Veseljko ojadio manastire“…i nikog od vas te afere ne zanimaju, a zanima vas “Jovanjica“,ali ne spominjete ko je 2009.davao lažne službene legitimacije?Da nije vaš “Papaja“,jer Vučić tada nije bio na vlasti…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.