Aleksić: Vučić na međustranački dijalog poslao najgori skupštinski šljam

Ostavite komentar


  1. Pa koga god da su poslali vazilo bi isto
    Jednostavno nema ni grama pozitivnog u sns-u. A zna se ko je najgori.

  2. Vi iz Danasa ste kao neki opozicioni medij. Pa sta cekate? Kazete ispred grupacije Udružena opozicija Srbije u današnjem dijalogu u Palati Srbija učestvovali su predsednik i generalni sekretar Narodne stranke Vuk Jeremić i Stefan Jovanović…Pa to cekam u medijima, okupljanje opozicije. Da ne mislite da ce Vucic da vas okupi. Treba da imate tab na vrhu websajta nazvan udruzena opozicija i da tu dajete vesti svaki dan sta je uradila udruzena opozicija, ko se pridruzio, ko je otisao, ko je trojanski konj vlasti…Zesce malo gospodo, sitno pjuvanje koje sada radite ne moze da naudi silnom pljuvanju sa RTSa, tu bitku gubite. Ali organizovanje udruzene opozicije je bitka koja ima sanse, ratujte

  3. Ovakvo obraćanje, tj nazivanje šljamom, govori samo o tebi! Bruka i sramota.

  4. A koga je po vašem mišljenju trebalo da pošalje? Koje ste vi dno kad moraju da vas brane koji su prvi bili na rušenju jedne suverene države. Vama i sličnima ne može niko da pomogne je vas neće narod.

  5. Iskreno, ne vidim razliku između Marjana Rističevića i Nenada Čanka. I jedan i drugi su (bili) na vlasti desetak godina! Obojica su se jako obogatili baveći se politikom. Nijedan od njih nije doprineo boljem životu građana!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.