Aleksić: Vučiću preči albanski proizvođači paradajza nego srpski

Ostavite komentar


  1. Taj sporazum je samo za mazanje očiju botova koji hvale vođu. Od toga nema ništa jer Albanija hoće i Kosovo u tom sporazumu što Srbiji ne odgovara zbog priznavanja carinskih pečata i dokumenata.

  2. Ovakve tvrdnje Aleksića, kao pokušaj kritikovanja Vučićeve inicijative za stvaranjem „Malog šengena“ su neutemeljne i samo pokazuju da ne postoji konstruktivna kritika vlasti od strane opozicije.

  3. Mogli bismo ponekad da mislimo i na potrosace.Posto sam probala albanski i nas paradajz,glasam za albanski a protiv ovog zatrovanog djubreta koje se ovde-uz pomoc drzavne regulative koje nema,svakako-gaji i skupo nam prodaje.Alternativa je uvoz iz udaljenih destinacija,gde ne znamo cime i kako su reseni problemi dozrevanja,truljenja..
    U ovakvim prilikama nisam patriota,mislim na svoje zdravlje i na svoj novcanik.Da li je to omogucio Vucic,Djilas,Dacic,Tadic,uopste me ne zanima.
    Takodje znam da je bojkot resenje za neradnike!

  4. Mali Sengen je prilika za nasu privredu da pokusa da plasira proizvode na mnogo vecem trzistu sto u prevodu znaci i mnogo vise mogucnosti da se zaradi.Zao mi je da Aleksic to ne shvata…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.