Miroslav Aleksićfoto FoNet Milica Vučković

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je danas u Zrenjaninu da taj grad na izborima 2. juna zaslužuje da smeni lokalnu vlast, koja od 2012. laže građane da će rešiti problem vodosnabdevanja.

 

Aleksić je rekao da je Srpska napredna stranka (SNS) zaslužila da ide u istoriju, prenela je NPS.

„U Zrenjaninu svih ovih godina obećavaju da će rešiti problem vodosnabdevanja, a građani i dan danas nemaju zdravu pijaću vodu“, rekao je on.

Aleksić je, govoreći o velikim investicijama poput fabrike „Linglong“, ocenio da su Zrenjaninci doživeli da u svom gradu budu građani drugog reda.

„Kinezi se bahate, imaju veća prava i za njih ne važe domaći zakoni“, rekao je on, a navodi se u saopštenju.

Naveo je da je vlast u Zrenjaninu u prvi plan stavila investitore umesto svojih građana, te ocenio da „zaslužuje da bude smenjena, jer je servis isključivo stranim interesima koji su tu da ispunjavaju naloge njihovih partijskih rukovodstava“.

Prema njegovim rečima, opoziciona lista „Zrenjanin protiv nasilja“ je lista ozbiljnih i odgovornih ljudi koji su spremni da budu servis građana Zrenjanina.

„Imamo priliku da iskoristimo moć koja je u našim rukama. Građani su ti koji su nosioci moći i zato ih pozivam da 2. juna izdvoje pola sata, izađu na izbore, glasaju za opoziciju i konačno smene ovu vlast“, rekao je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari