Ališa Kern, britanska poslanica, za Demostat: Ne dolikuje predsedniku države da izriče pretnje poslanicima, situacija na Balkanu zabrinjava

Ostavite komentar


  1. Jedan od glavnih albanskih lobista iz SAD je pre koji dan „pao“ i optuzen je za ozbiljnu korupciju… Pitanje nije da li ce, nego kada ce istim putem i Alisa Kerns… Btw. Zajedno su potpisali ono „pismo“ u kom se trazi „ostriji pristup Srbiji“. Cisto da se zna o kakvima se radi.

  2. Slicno je mantrao i Bob Menendez… Dok ga nedavno nisu optuzili za korupciju i smenili sa pozicije u americkom Senatu.

  3. Ovom izjavom Alusa Kerns je stala na stranu Kurtia, čoveka koji je ubio nevine Srbe i koji zlostavljanja Srbe na KiM.

  4. Jedno pitanje, kada je Ališa Kerns savetovala Kurtija da učini Srbe na Kosovu bezbednijim, tačnije, da se osećaju bezbednije, kakav je odgovor dobila? Čisto me interesuje, pošto je izgleda kućna prijateljica i lobista. I šta bi se tek dogodilo da ona ne nagovara Kurtija da zaštiti Srbe, da ne bi slučajno ovaj puštao svoje bandite da love Srba i hapse ih kao da su na safariju. O učešću Britanije u sukobima 90ih i njihovoj ulozi u raspirivanju zaista ne treba trošiti reči, jer poznato je da Britanci to ne čine. Ovo je inače opisano i u skečevima Nadrealista i u Pajtonovcima.

  5. Kakva ljiga faca… Trebali ste da stavite neku sliku gde je doticna slikana sa udaljenosti od nekih deset metara.

  6. Uhapsite ga. Bice svima lakse. Samo ga vodite. A onda cemo njegove na biro rada. Da se rastereti budzet.

  7. Čist MI6, koja je to faca fa ona nešto me da na laži koje je izrekla se breca na predsednika kga je birao narod ,a ona je postala neki političar na osmovu izricanja laži i neistina koje su i drugi opovrgli, to su totalno zastranjene žene bez morala i srama, poznate i prepoznate, a vi botovi sađo prepisujte laži medija sa prostora gde nema medija sa drugim đišljenjem, smešno do bola

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.