Ališa Kerns: Jedna strana zemlja vodi istragu o događaju u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Da je pitamo da Banjsku nadje na mapi sigurni smo da Alisa ne bi znala,ali joj zato odlicno ide laganje o tome ko je za sta kriv!

  2. Jedna strana zemlja vodi istragu, nećemo je imenovati, ali je u pitanju Velika Britanija. Očekujemo da rezultati budu objektivni kao i uvek, a to je da su Putin i Vučić lično uleteli u Banjsku, pucali i borili se sa kosovskom policijom. Sve manje od ovoga ja bih se zaprepastio da bude rezultat „istrage“. Inače Kurti je sada već izašao sa izjavom da je Novosadski klan izveo ovo, jer je i on u slobodno vreme Šerlok Holms, pa ima svoje rezultate.

  3. Sve su to spekulacije, niko od tih istih stranaca ne iznosi konkretne dokaze u javnost!

  4. A da li vi iz te strane države, vodite istragu o ubijenim i proteranim Srbima sa prostora bivše YU?

  5. Jedna zemlja vodi istragu, baš se pitam koja. Rezultat istrage tipa, nije izraelska raketa pogodila bolnicu u Gazi, to su sami Palestinci sebe pogodili. Ovako nešto očekujem od te zemlje koja sprovodi „nezavisnu“ istragu.

  6. Vrlo verovatno da će biti viđen na sudu ali u postupku koji nikad neće biti završen. Moguće je i da će biti formirana komisija koje će ispitati sve okolnosti o tom nemilom događaju a znamo da i u Srbiji i u svetu formiranje komisija služi da se loptica šutne u neko mračno žbunje, gde je niko neće naći.

  7. Ališa sve zna i pre istrage.
    Zna ko je odgovoran za “ hemijsko oružije“ Sadama Huseina,za miniranje severnog toka u Baltičkom morh,za Račak ,za Markale, za da ve su krivi Srbi .
    Šapnuo joj Tonino Picula.

  8. @petra
    Pa vecina od vas nije ni krocila na Kosovo,i ne znate kojim se putem ovamo dolazi,a pricate i predstavljate se kao da ste ovde rodjeni.Sto manje pricas,pametnija si veruj mi,ovakve sprdnje su za tvoju,vasu populaciju.

  9. Duga je tradicija albanskog podmicivanja i muljanja… Nedavno je pao Menendez zbog korupcije pasce i ova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.