Aljbin Kurti o današnjem vojnom prikazu u Batajnici: Umesto spomen obeležja – vojna vežba, tela se mogu sakriti, ali istina se ne može sahraniti

Ostavite komentar


  1. SNS je bruka i sramota ovog društva, a svaka njihova „vojna patada“ u Batajnici je ugrađeni kamen u trajni spomenik srama, zbog koga će se buduće generacije stideti, jer se istina o masovnoj grobnici u Batajnici, nevino pobijenih Albsnskih žrtava, ne može sahraniti.

  2. Pucali na decu,ubijali i svoje koji pomognu Srbinu,rušili svetinje,otimali zemlju,gradili žute kuće,prodavali organe,srušili groblja i sve što su mogli. I danas su isti. Nude demokratiju,a srpska deca na nišanu. To je Kurti.

  3. Kurti bolje da ispita 9 lokacija za koje se sumnja da su masovne grobnice sa srpskim telima!

  4. To je onaj isti Kurti koji je oteo zemlju od Srba na Kosovu i izgradio nekakve „policijske baze“? Isti onaj Kurti koji slavi kao heroje albanske koljace, ubice i ratne zlocince, koji se protivi sudjenjima pripadnicima uck u Hagu i da ne nabrajamo vise? Taj Kurti?

  5. Ovo zlo od coveka Aljbin Kurti toliku mrznju ima prema Srbima da njegove lazi i halucinacije nemaju granice.

  6. To jedno sa drugim nema veze. Da,svi zločini treba da se znaju,otkriju i kazne. Prvo u svoje dvorište pogledati treba gospodine Kurti. Tamo ima velike sramote tvoga naroda a nažalost i moga.

  7. Vladavina SNS ostace u istoriji kao najtamniji period Srbije nakon Miloseviceve vladavine.

  8. Citajuci pojedine komentare, moze se zakljuciti da smo duboko u blatu. Istinu o grobnicama svi znamo ali eto opet da napadnemo coveka zbog javnog prozivanja. Laz nas izjeda kao rak.

  9. Neko je postavio pitanje, ko je ubio Olivera Ivanovica? Zna se… isti esalon smrti koji je ubio ivana Stambolica, Curuviju, Pavla Bulatovica, Zorana Djindjica, tih 744 albanca na Batajnici, stotine u onim hladnjacama , 8000 u Srebrenici, Badzu, Arkana, decu u Pandi, ljude na Ibarskoj, izdao Krajinu, Cvijana, Borku Vučić… isti oni koji nas i dalje lazu i teraju da živimo u laži. A trgovina drogom cveta, korupciju su legalizovali, nikoga ikada zbog iste nisu uhapsili, milijarde kredita medju sobom podelili i poslove za pranje para napravili, milione mladih ljudi naterali da beže odavde, sve ratove su osmislili i započeli i narod prodali… zar nas treba na još nešto podsetiti? Zar smo i to zaboravili?

  10. Kurti,Vučića u ruku da ljubiš,ja da sam na mestu njegovom vratio bih te u Niški zatvor.

  11. Hoces kupis Kurti? Prodavali smo vam i 90tih,mozemo opet,to su Srbi! „Ono sto nemamo kupimo od Srba“,tako ste govorili. Tacno tako!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.