Aljbin Kurti: Pomirenje treba da traži agresor, ne žrtva

* Borko Stefanović: "Providan" potez Pacolija * Naim Leo Beširi: Odgovor na "marketing" Beograda
Sagovornici Danasa iz Beograda i Prištine o Savetu za promociju mira Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Ceo Kosovski narod je onda kriv i treba da odgovara za genocid protiv Srba.
    I Srbija nije agresor, nego oni koji hoce da se odcepe i da stvsraju nemire.

  2. Aljbine, Aljbine, kako ćeš samo da pljivaš kada vas kauboji puste niz vodu.

  3. Šisel za "Našu Borbu" 90 tih upitan da konmentariše hrvatsku Oluju decidno rekao:. " Po međunarodnom pravu svaka država ima legitimno pravo da uguši oružanu pobunu na svojoj teritoriji" Tačka. Na Kosovu i Metohiji je bila oružana pobuna protiv ustavnog poretka Srbije. Naoružani su u startu i od USA bili označeni kao teroristi. Srbija je imala, po principu jednakosti, legitimno pravo da uguši oružanu pobunu na svojoj teritoriji. O kakvo žrtvi on govori?

  4. Bravo za Kurtija! Ima pravo covek. Srbija je bila agresor tokom 90tih a ovi sto su sada na vlasti trebalo bi da su u zatvoru!

  5. "Po međunarodnom pravu svaka država ima legitimno pravo da uguši oružanu pobunu na svojoj teritoriji" Ima, nije da nema, ali nijedna država nema nikakvo pravo da svoje građane opljačka, siluje, strelja i pokopa u tajne masovne grobnice, ili protera. Takvo PRAVO ne postoji.

  6. Prìčaš priču za malu decu a deluješ ozbiljno,nemoj da se brukaš,mi agresori u svojoj zemlji koju smo branili od vas vojsku i policiju koju ste agresivno ubijali zato što ste agresori,a to sto vam je Amerika poklonila Kosovo ne radujte se mnogo,ona je avresor i vaš,zatrovala vas je osiromašenim uranijumom,tako da ne znam koliko treba da se radujete nezavisnom Kosovu gde svakodnevno od malignih bolesti umiru ljudi,za to nisu krivi Srbi nego vaš voljeni B.Klinton.

  7. Srbi, Srbistan, SPC-a & njeni politicari se uvek smatraju kao ““zrtve““ svoje vlastite mitilogije: Nemci, Vatkan, Ustase, Bosnjaci, Siptari, Amerika, Clinton!
    Srbi u Srbiji I RS se smatraju zrtve Vucica, Nikolica, Irineja , Dodika, Dacica,, Milosevica, Seselja I Magnum Serbie, Cosicevog kopila! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………..

Ostavite komentar


Politika

"SPS je bila zločinačka organizacija sa ciljem pljačkanja sopstvenog, kao i drugih naroda": Ognjen Radonjić o rođendanu socijalista 9

„SPS je bila zločinačka organizacija sa ciljem pljačkanja sopstvenog, kao i drugih naroda“: Ognjen Radonjić o rođendanu socijalista

Socijalistička partija Srbije obeležila je čak 34 godina postojanja. To ne bi bilo čudno da nije reč o partiji koja je građanke i građane Srbije uvela u rat čim se se osnovala, bila odgovorna za desetine hiljada mrtvih, osiromašenih, kao i da joj njen lider Slobodan Milošević nije završio u Haškom tribunalu sa teškim optužbama za ratne zločine, gde je i preminuo, dok su njegovi brojni generali i visoko komandujući osuđeni na višedecenijeske kazne zatvorom – zbog zločina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.