Aljbin Kurti: Srbi na Kosovu žive mnogo bolje nego Srbi u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Da li je posrnuli Kurti svestan sta govori.Treba da ga je sramota pa videli smo njegov teror nad neduznim Srpskim narodom i maltretiranje.Srbi na KiM zivo gore nego ikad.

  2. Vi ste proizvod terotorijalnog etnonacionalizma. Jedina prava demokratija je Kosovo u Srbiji uz prihvatanje svih razlika i multieticnosti. Ostalo je parodija.

  3. Ma divno, kolju ih, premlacuju, ubijaju, siluju, otimaju im imovinu, hapse ih i proganjaju. Sve je to bolji zivot koji je Srbima obecavao predsednik Vucic potpisom Briselskog i kasnije svakog sporazuma. Pa eto stvarno, i Kurti kaze da zive bolje.

  4. To isto kazu pojedini u Srbiji.Pa izvolite dodjite jer sve vise srba napusta kosovo verovatno ih je sramota koliko dobro zive.Cak ni kosovari albanci nisu voljni da zive na severu,verovatno nisu navikli na glamur.Ovim tempom iseljavanja za par godina ostace samo staro stanovnistvo.

  5. Ajde sto Kurti laze, nego sto vi prenosite njegove lazi… Ko da citam Koha Ditore…

  6. Aljbine, samo Belorusija i Srbija nemaju slobodne visestranacke izbore u Evropi (Rusija se izjasnila kao Azija). Ti si izabran olovkom i tako ces otici. Srbiji treba takav covek. Svaka ti je na mestu. A ovde… mozda slete americki helikopteri i uhapse glavnog trgovca drogom, inace mrka kapa.

  7. A Albanci sa Kosova i Metohije će živeti znatno bolje, kad Amerika napusti Kosovo i Metohiju, kao što je i Avganistan. A to će biti uskoro.

  8. Srbi na KiM žive u svakodnevnom strahu za sebe svoje bližnje i svoju decu da se razumemo

  9. Da žive tako što mole Boga da kad krenu kod frizera ne budu uhapšeni i prebijeni do neprepoznatljivosti ili ako brat i sestra voze selom ne budu isprebijani isto tako Srbi tamo žive

  10. Važno je samo to što je Srbija na vreme svima rekla u kojoj poziciji se nalazi i da su oni to svi uvideli da ovaj kad tako nešto izjavi svi znaju da laže

  11. Naš narod na prostorima KiM trpi svakodnevni teror i nasilje što fizički što mentalno i svi su svesni da je ovo laž i da sam sebe zakopava koliko god se pokušao oprati od svojih dela

  12. Da ,podela kao najpragmaticnije resenje za trajan mir ali ne samo u okvirima severa pokrajine ,jer bez obzira sto nam je oteto ,mi osecamo da je nase i nikada necemo to trajno prihvatiti,da,da mi se pitamo ,nekada manje nekada vise ali nema kraja bez obostrano prihvatljivog kompromisa.

  13. Kurti je za Vučića ne
    dosanjani san.Loša
    situacija u kojoj su kosovski srbi je prod
    ukt katastrofalne pol
    itike Vučićevog mafij
    aškog režima.

  14. Nadam se da razmišljate o preseljenju. Iskreno, ja nisam zadovoljan ovde i razmišljam o EU, ali vama savetujem Kosovo, jer vam se toliko sviđa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.