Aljbin Kurti: Srbija veoma agresivna, Zapad da izvrši pritisak na Beograd

  1. Kurti mlati li mlati a naši ćute kao po običaju za sve tek kad se stvari do te mere zakomplikuju onda se naši probude i krwnu sa žalopojkama umesto da ga saseču u korenu i raskrinkaju laž ovi lade j…ca po egzotičnim destinacijama pa onda drugi nam je kriv

  2. „On je kazao da je Srbija politički slična sa Rusijom, jer ni de fakto ni de jure ne priznaju susede, već žele ekspanziju.“

    Jašta, mi smo zauzeli četvrtinu Albanije…

  3. Kurtijeva jeftina propaganda… Ako se vec prave komparacije onda ih treba bazirati na istini: ta albanska tvorevina na Kosovu jednaka je sa Donjeckom, obe tvorevine su nastale na agresiji na suverenu drzavu i krsenju medjunarodnog prava. Ni jedna ni druga tvorevina nemaju legalizovani status i nisu clanice UN-a.

  4. Samo ustupci i dogovor.Da vam Srbija da Tiranu za Skadar i eto dogovora.

  5. Srpska vojska je u svojoj teritoriji,a što se tiče priznanja,neka vam poklone svoju zemlju ti koji vam priznaju našu zemlju,mi nećemo nikad!

  6. @ Jašta, mi smo zauzeli četvrtinu Albanije…

    Bilo je pokusaja Srbije (i to ne jednom) da na racun Albanije izbije na more. Nazalost za takve rabote je Srbija suvise slaba i nesposobna u svakom pogledu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.