Aljbin Kurti: Veselinović, Radoičić i drugi pripadaju paravojnim strukturama u Srbiji

Ostavite komentar


  1. A ti pripadaš terorističkoj organizaciji OVK i u skladu sa tim biće ti suđeno za ugrožavanje tritorijalne celovitosti međunarodno priznate države Srbije. Bliži se i taj dan.

  2. Tako je! Ni u jednoj državi nisu dozvoljene paravojne formacije, to se strogo sankcioniše izuzev u Serbistanu.

  3. Aljbin Kurti pripada ilegalnim, velikoalbanskim, kriminalnim, separatistickim i teroristickim strukturama koje predstavljaju opasnost za citav Balkan.

  4. Zalosno, tako je. Iako mislim da je Kosovo Srbija, od 1981 do danas sve sto smo radili je bilo u korist nezavisnosti Kosova. Znaci nasa vlada je kriva za danasnje stanje

  5. A kome pripada Kurti? Velikoalbanski nacos i populista. Citava ta tvorevina na Kosovu gde izigrava premijera je izgradjena na terorizmu i kriminalu, tako da sta glumata ovde.

  6. Dragi komentatori, Kosovo je nezavisno, a Kurti je legitimno izabrani premijer. Ko hoce da se bori protiv terorista pusku u ruke i kroz sumu pravac Kosovo. Nesto ne vidim da vam se zuri.

  7. Нису то никакви “ паравојни „, то су све кумови нарциса и узурпатора вучића.

  8. Neverovatno koliko ima naivnih komentara (da ne upotrebljavam adekvatniju rec).Vi koji nemate odredjenu viziju da ne moraju svi koji ne govore recnikom koji vama odgovara,da budu „teroristi,ubice,kriminalci itd“,jer sve te navedene faktore imate u Srbiji.Vec 12 godina vas jeda ulicar,kriminalac,satarlan drzi kao staljin u svoje vreme.Albin Kurti nije nista ucinio sto bi ga svrstavali u teroristu ili kriminalca,ali nemojte da zaboravite da je taj Alabin Kurti daleko civilizovaniji pametniji pa i ako mozda nije student generacije,vas ulicar je sigurno dosta toga naucio kako se vodi drzava.Ja vam boljeg vodju od tog notornog lazova.

  9. @BEG-Istrijan-Schwabenländle
    Ma koliko mi je Vucic stran, odbojan i nije moja politicka opcija, jos dalji, neprihvatljiviji, kao gradjaninu Srbije su mi albanski nacional-sovinisti i separatisti kao i njihova tvorevina na Kosovu.

  10. Svi ste isti i vi tamo i ovi naši ovde pustite običan narod da živi svoje male živote!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.