Altman: Dačić mora da shvati da je Kosovo izgubljeno

Juratović: Nema gotovo nijedne poruke, a da pojedinci od nje nisu spremni da naprave problem pa čak i skandal
Sagovornici Danasa o reagovanju srpskog šefa diplomatije na stavove zvaničnika Nemačke

Ostavite komentar


  1. EU bi trebalo da zamrzne pregovore sa Srbijom na neodredjeno vreme.
    Ili bar dok se jedno od njih ne radpadne. Pa kom opanci kom obojci.

  2. Svi mi to shvatamo i svi se pravimo ludi.Treba ispasti tako da smo se trudili ali eto nije se moglo. Bolje da damo Kosovo nego da ekonomski "patimo". Eto politicari su hteli najbolje za Srbiju, ali ispalo je tako. Ja sam hteo porodici kockanjem da obezbedim buducnost, ali eto ostah bez gaca.Zato budimo slozni u jednoj partiji i jednoj drzavici, sto ostane. Evo jos malo pa ce i psenica da radja tri puta u godini. Berlinskim kongresom dobijeno, berlinska skupstina uzela.Od Velike Srbije osta samo Veliki Seseljev stomak.

  3. Ne može Srbiju u EU da vode političari iz 90-ih koji su do juče pljuvali po istoj. Srbiju u EU mogu uvesti samo one stranke koje su oduvek bile za ulazak Srbije u EU.

  4. Altman treba da shvati da je povratak Srbije na Kosovo neizbezan, i da je samo pitanje trenutka . Tada cemo da primenimo ono sto nas je zapad naucio……

  5. "… povratak Srbije na Kosovo neizbezan, i da je samo pitanje trenutka." Mislim o demografskim trendovima, pa mi se javlja da bi "tog trenutka" Srbi opet bili manjina na Kosovu, sve i kada bi se "svo srpstvo" preselilo tamo! To bi imalo smisla – prvi put tragedija, drugi put Monty Python, što reče gospon Marx…

  6. Shvatio bi Dačić da ga pita Dodik, da li je za Srpsku sa 1,4 miliona Srba ili za Kosovo sa 2 miliona Albanaca.

  7. Predlozio bih donosenje zakona kojim bi se propisalo da se ubuduce ukazi i naredbe nemackih drzavnih sluzbenika imaju iskljucivo salusati u mestima Kragujevac, Sabac i Prnjavor (macvanski).

  8. Nije izgubljeno. Nemačka može da izgubi ostatak Srbije ako počnemo da zaobilazimo njenu robu.

  9. Koga je uopšte briga za to što LDP nema razumevanja za politiku Vlade Republike Srbije!? Građane Srbije sigurno nije-to su mu jasno kazali na aprilskim izborima.

  10. "Ipak, na sreću zdrav razum i konstruktivno razmišljanje u Srbiji i regiji sve više prevladava…"
    Ovaj kao da nije bio u Srbiji…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.