Amandman Fon Kramonove podnet u novembru, pre vakcinacije

Šta piše u izveštaju EP o borbi protiv korone u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Šta sad? Fon Krava nije znala? Malo se preigrala? Pa i tad nismo imali većih problema sa medicinskom opremom, njeni su imali mnogo većih problema od nas.

  2. Pa kao vakcinacija je promenila nešto u Srbiji? Postala je demokratskija i slobodnija? Tek sada nam je seo na grbaču sa vakcinama, lekićima, dugovima, vređanjem inteligencije, prodahom šarenih laža.

  3. Lepo je sto Danas pusta komentare u kojima uctivi citaoci oslovljavaju osobe zgodnim imenima kao na primer Fon Krava. Uvek spremno poverujem stavovima tako dubokomislecih obrazovanih i kulturnih osoba. A Danas, hmmm, quo vadis?

  4. Urednistvo – Sta dobijate time sto dajete prostor zagadjivacima i placenim drkadzijama koji jos vise truju vec i preotrovni prostor ove sirote zemlje? Bilo bi lepo da profesionalno doprinosite objektivnom informisanju i da princip da se cuju obe strane ne praktikujete iskljucivo tako sto pustate raznorazne neotesane komentare a ko zna sta sve vredno paznje ne prodje vase filtere.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.