Ambasada: Ne biramo kako se uređuje prostor

Ostavite komentar


  1. To pokazuje licemerstvo i britanskog ambasadora i Kurtija i kosovske drzave. Sam Aljbin be priznaje drzavne simbole, priziva prisjedinjenje Albaniji a ovamo palamudi o Srpskoj Listi kao ekspozuturi SNS i drzave Srbije.
    Videcemo da li ce se zakleti na gradjanski ustav R. Kosovo?

  2. Krajnje licemerno ali videcemo sta ce biti na sastanku sa Dodikom kada se britanski ambasador bude slikao sa zastavom Srbije u pozadini i sta ce onda Britanci da izjavljuju.

  3. A da je M.Dodik u svojoj kancelariji držao zastavu Srbije, kako bi englezi siktali i besnili.

    1. Obzirom da druga Mila niko od gospode ambasadora ne posećuje, nikada nećemo saznati…

      1. @Milivoje Radaković
        A da li tebe neko posecuje? Izgleda niko, otuda i tolike frustracije koje se ispoljavaju kroz autosovinisticko mantranje.

      1. Ali zato Aca Vucic ima problem sa ekonomijom i gradjanima Srbije sa kojima nikako da „usaglasi stavove“ a smetaju mu simboli susednih drzava, nad kojima ovaj nema ingerencije.

    1. @Mucnina

      Ma koliko je mucan Vucic i njegov rezim ali ako vi opozicioni botovi i vasi sefovi mislite da cete ovakvim komentarima i botovanjem da privucete glasace i pobedite Vucica, onda ste debelo promasili. Izazivate podjednaku mucninu. Vucica na vlasti drzi upravo ovakva opozicija.

  4. Smešno je da AV traži objašnjenje od stranog ambasadora za okolnosti njegovog susreta sa političarem treće zemlje,van Srbije! Ambasador Abot nije dužan da polaže račune srpskom predsedniku,nije njegov fikus kao izvesne osobe iz srpske vlasti koje svoje postupke pravdaju ruskom ambasadoru u Srbiji i dostavljaju mu stenograme svojih izjava stranim medijima!

  5. Kurti je pobedio na kosovskim izborima koji sigurno nisu bili srpski! A kako će da dekoriše partijske prostorije to je njegova stvar i to se ne tiče srpskog predsednika.

    1. @OTAN, Allied Force i kako se sve ne potpisujes

      A ti si kao neki dežurni „advokat“ albanskih nacoša kao što je Kurti? Dobijaš i neki honorar? Burek sa sirom ili sa mesom? Kakav ti je kvalitet „komentara“ i onaj sa sirom ti je puna kapa.

      1. @spinovanje ili…*** Tvoje demokratsko pravo je da lupaš gluposti,mrziš neistomišljenike,prozivaš ih,lepiš etikete jer nemaš argumente…,kao što je moje pravo da imam svoje a ne tvoje mišljenje!Posebno obrati pažnju na osobnu razinu tvog krvnog tlaka dok čitaš komentare koji ti ne prijaju,ne bu to na dobrega vzišlo! Nisam Kurtijev „advokat“,ali priznajem,domaći sam izdajnik i strani plaćenik,mada su uplate malo proređene zbog svetske krize i pada cene sirove nafte tako da sam zadovoljan i sa ćevapima(10 kom.)sa lukom u somunu+pivo „Tomislav“-kraljevsko. Burek više nije IN,pre su ih Albanci u Srbiji najbolje pravili,ali su se „povukli“tamo gde su sigurniji!Apropo,koji sud je Kurtija proglasio za „nacoša“(ili „naćosa?),ili je to tvoja lična predrasuda-impresija o pomenutoj osobi? Vaše predrasude prelaze u fazu paranoje i kompleksa niže vrednosti zbog ratnih neuspeha pa je tastatura postala mentalni ventil,kao ekspres-lonac! Kad propišti…hajd’ na Internet!

        1. @OTAN

          Ala si se zapenušao, nisi morao da pišeš roman, jasno je iz samo par rečenica šta si i šta radiš: Palanački hrvatski šovinista i srbofob opšte prakse koji kroz „komentare“ demonstrira rezultate višegodišnjeg ispiranja „mozga“. Samo ti nastavi, šta bi imao inače od života.

  6. Šta se The Little Canus Lupusa tiče sa kim se i gde slikao britanski ambasador na Kosovu,gde pomenuti nema predsedničke ili bilo kakve druge ingerencije?! Bolje da insistira da se istraži ko je rušio Savamalu,aktivnosti Radojičića,ko je presudio Oliveru,sumnjivo muljanje oca ministra policije sa trgovinom oružjem,koliko se troši na obnovu i reobnovu Beograda u režiji izvesnog podpredsednika grada(čime se bavi predsednik iste geografske odrenice?)…Doduše,to mu nije u opisu posla kojim se bavi,ali on je sveznajući,sveprisutan,svemogući SuperAlek koji ne spava,ne jede,a ako pije onda plaća iz svog džepa! Ono što mu ne odgovara on „zaboravi“,a mi zažmurimo i aminujemo predsedničkom zaboravu i njegovim lažnim obećanjima! Da nismo takvi kakvi jesmo ovakvi likovi se nikad ne bi pojavili u politici ove države,a sada dolaze na naplatu posledice naše indolentnosti,infantilnosti,državne instruktaže(indoktrinacije) i mentalne manipulacije, vraća se kult ličnosti i sve ostalo vezano uz to!

    1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!; Vruća ćuna u po’ somuna!; OTAN itd.

      Ne zaostaješ ni ti za „super Alekom“, niti spavaš, niti jedeš samo „komentare“ pišeš, sav si se zapenušao. Pojedi makar taj burek kojim te plaćaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.