Ambasada Nemačke odbacuje optužbe Gašića da je ubica Ivanovića pod zaštitom ove zemlje

Ostavite komentar


  1. Za radikalsku obolelu svest je sasvim normalno da bezočno laže i domaću i svetsku javnost. Njima jue važno da prođe sadašnji trenutak, a već u sledećem su spremni na novu bestidnu prevaru. Jadna li je Srbija sa ovakvim ministrima i vlastodržcima, koji su najveća sramota za građane i državu Srbiju.

  2. Ovi ce zaratiti i odvesti nas u izolaciju samo da bi zastitili svoje kriminalce. Jedini smo narod koji ce stradati u sluzbu zastite kriminalaca.

  3. Па шта је мислио N1 да ће Амбасада да призна да је убица Оливера Ивановића под заштитом немачких власти?

  4. Izgleda da neko laze. Ja verujem da Gadic zna ko su ubice..nije jedan sigurno. Ada ih Nemci cuvaju..tesko bi poverovala u to. Koji je interes Nemacke da ubije Ivanovica, ili Cvijana i jos nekih?

  5. Neka Nemačka dostavi snimke satelita i sve će da bude rešeno.

  6. I da jeste i da nije realno je za očekivati ovakvu izjavu. Šta je sad tu čudno.

  7. g. Gasic kaze ubica u Nemackoj, trazili podatke o Nemackih vlasti a ambasador kaze da nije tacno da je ubica u Nemackoj i da nikada Srbija nije trazila bilo kakve podatke???? I sta sada, hoce li biti po onoj narodnoj ako koza laze rog ne laze ili nesto slicno tome? Ziveli

  8. Da li je moguće da je ministar Gašić tpliko glup da poveruje da nemačka (ambasada) neće demantovati njegove optužbe?

  9. Nagadjanja, bez ikakvih dokaza, su samo lupetanje, da se optuzi jedna osoba.

  10. Laž jedna drugu stiže.No uvlačiti Nemačku u svoje političke price..je još jedna glupost Vučića…koji deli kao zadaću svojim pulenima .
    .Ali istina nije nepoznata Opoziciji!!!
    .

  11. nemačka ambasada, treba da uputi oštar protest vladi srbije , povodom te izjave njenog člana, oštar i da prekine odnose sa srbijom, jel neosnovano optuživati zemlju da krije kriminalce , ubicu je sramotno , nije nemačka Srbija gde su utočište imali razni kriminalci..krili se i bili pod zaštitom srbije, ,,onaj bugarin što uništi fabriku stakla a i taj crnogorac koji se i dalje seta a ima poternica za njim da robija,..ali ali..stoga nemci na vama je sad potez..jel se ne možete tek tako optuživati i ovo ide u prilogu smene tog lika sa čela tog ministarstva….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.