Ambasada SAD: Vulinova izjava o ujedinjenju svih Srba protivna Dejtonu i evropskom putu Srbije

Ostavite komentar


  1. eee lopuzo vulinu sve srbe u jednoj drzavi najbolje je odakle ste i dosli i to sa karpata

  2. Je li Vulin mislio i na Srbe koji žive u Madjarskoj? Baš me zanima kako bi glupan reagovao da Orban kaže da svi Madjari treba da žive u jednoj državi.

  3. Ohladite glave malo, zašto bi živeli u jednoj zemlji cini mi se da je to idejabosanskih Srba, bolje je ovako. Po njihovom kao da Srbi postoje samo u BIH ( a sta ćemo sa Srbima iz Rumunije, Mađarske, Makedonija, Crne Gore Albanije ….. Srba iz celog sveta Ama Bog pameti malo (neću srpski svet javna diskusija o tom)

  4. Sa ovim će Srbija daleko dogurati. Av Av i ovaj ušati ………..

  5. „Majstor“destrukcije, podsticanja na mržnju između Srba i sa susednim narodima i vlastoljublja…i „majstor“ prebacivanja „tetkinih“ para iz Kanade u Srbijicu…

  6. A spajanje sa Albanijom izmišljene države Kosovo, koja je oteti deo Srbije na teroristički i zločinački način je po Dejtonu? Jel to neki vaš Dejton? Naš nije!

  7. Vulin kao Vulin – šta ste drugo očekivali!? Naravno da se takve izjave ne daju ako ste odgovoran državnik i političar. Međutim, interesantno mi je kako neko od političara sa zapada odmah skoči da kaže kako je pominjanje ujedinjenja Srba opasnost i moguće izazivanje sukoba, narušavanje stabilnosti regiona, Evrope itd. Nešto ih ne vidim i ne čujem da reaguju kada se pominje Velika Albanija, slavili su ujedinjenje dve Nemačke, super im je proširenje NATO-a, koji je „odbrambeni“ vojni savez koji, uzgred budi rečeno, troši ogromna sredstva na naoružanje, da ne pominjem da su imali umešane prste u svaki sukob posle drugog svetskog rata – pogotovo u sukobe u bivšoj Jugoslaviji. Znate, ima nas koji pratimo dešavanja u svetu malo duže a po malo poznajemo i istoriju međunarodnih odnosa.

  8. Zar još neko pridaje važnosti za Vulinove izjave Vučićevih radikalskih nebuloza. Znamo dobro te fore, ajde ti budi ekstreman, da bi ja izgledao normalan!

  9. Ako sledimo Vulina, naravno da ce svi srbi ziveti u jednoj drzavi, ali ta drzava zvace se Beogradski pasaluk

  10. Kada je drzava kazino a ministar odbrane omiljeni klovn predsednika drzave ( klovn koji inace nije sluzio vojni rok ) onda njegov patriotizam predstavlja njegovu poslednju slamku spasa koja bi regrutovala preostalih pet njegovoh patriota da ga javno podrze kada krene vreme otkrivanja neporecivih istina o drzavnim projektima u kojima su pohapseni kao kriminalci – drzavni sluzbenici, odani ministru i predsedniku. Drzavni sluzbenici koji su bili ubedjeni da rade za drzavu a ne za Vulina, Babica i slicne. Licemerje, prepotentnost, podmuklost i primitivizam politicara ovog tipa po nepisanom pravilu donosi vreme odstrela koje je ocigledno neminovno jer su retke opasne politicke zverke koje neprestalno laju i ujedaju maligne za drzavu i drustvo.

  11. Bolje da ostane kako jeste da bi od nekog dobili 12 poena na Evroviziji.

  12. Siguran sam da ce kad-tad BiH doziveti slom i da ce jednoga dana RS biti ujedinjena sa RS, ako me shvatate. Taj dan je jos daleko, ali desice se. Do tada, neprimereno je i neodgovorno davati ovakve izjave.

  13. Deda mi je pričao kad sam bio dete, da čovek i od budale može nešto naučiti. Kada vidim ovog Vulina sve više mislim da je deda pogrešio ili da u njegovo vreme nije bilo ovakvih kao Vulin…a verujem da se neće skoro ni roditi.

  14. To je kao onaj vic kada muž priznaje ženi da pored svoje dvoje dece ima još jedno vanbračno koje bi doveo kako bi ostvario dečji dodatak, pa kad se vratio kući pitao ženu gde su deca, a ona mu odgovorila da je svako došao po svoje.

  15. Upravo ono sto govorim od pocetka … Cobe je rasturio YU a ovaj ce Srbiju .

  16. oni koji ne razumiju šta je problem u ovoj izjavi su za nove nesreće i ratove. jadni li su takvi umovi

  17. Gospodine Ministre, nisam bas razumeo ideju o ujedinjenju. Kako mislite da ujedinite Srbe iz najvece dijaspore u svetu, tj onima koji zive u Cikagu. Ipak se Cikago ne granici sa Srbijom.
    Hvala.

  18. Jos je jedan govorio o ujedinjenju svih svojih sunarodnika i nastade 2. Svetski rat. Treba biti sulud pa tako nešto odvaliti i izjaviti. Urušićemo se.

  19. Aleksandar govori ono što Aleksandar misli, a ne sme javno da izjavi.

  20. Srbi u svom ulazu ne mogu da se dogovore oko popravke lifta, a kamoli da se ujedine..

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.