Ambasada Ukrajine: Osuda Majdana ekvivalentna osudi Prvog ili Drugog srpskog ustanka

Ostavite komentar


  1. Ni usnu sniti i upoređivati naše ustanke sa fašističkim Majdanom. Majdan doveo Ukrajinu do krvave propasti

  2. Majdan u Ukrajini, je bio nelegalan prevrat, potpomognut amerima, da bi imali zlo sto ga sad gledamo.
    I vi zelite citati litanije Srbiji?
    Molim vas ponasajte se pristojno i u granicama diplomatskih pravila.
    Ako vam nije kod nas po vasoj meri idite sa milim Bogom, bezboznici.
    A kakva vam je politika, to vidimo po dekretu, kad se mora slaviti bozic.

  3. Od ulaska u EU nema ništa. To je isto I sa Rusijom.Mladi dozovite se pameti.Svi politiĉari rade za sebe,a ne za narid

  4. Pa jasno je zasto je ovaj tip poslat u Srbiju za ambasadora a ne u Ameriku, jer se prema nama ionako zapad macehinski odnosi, pa ko vele nece biti vece stete. Sa ovakvom percepcijom stvari prema istorijskom vidjenju dogadjaja i njihovim poredjenjem, mislim da ne zasluzuje ambasadorsko mesto ni u jednoj jedinoj zemlji na svetu.

  5. E stradalni ukrajinci…ova sektaška, u suštini komunofašistička, banda kod nas se odavno odrekla svega časnog i slobodarskog u srbalja i prihvatila podaništvo, laž i ulizištvo kao nivo vrednosti.

  6. Poređenje 1 i 2 srpskog ustanka sa Majdanom u Ukrajini je sramotno i uvredljivo. Srbi su se borili za slobodu a Ukrajinci su žrtvovali svoj narod za interese pojedinaca. Slobodu su imali

  7. Odgovor Miroslavu,svaka čast na komentaru,za svaku pohvalu,kulturno,civilizovano,na nivou,a sve rečeno.Bravo!A Ukrajinci neka se u svojoj zemlji ponašaju kako hoće ,ne videh da su zabrinuti za masovno stradanje palestinske dece,nevezano za Hamas.Uređujte svoje dvorište u svojoj zemlji,a drugde se ponašajte diplomatski.

  8. Nema to veze. Srpski ustana je oslobidhenhe odvtursje okupacije, a Majdan je nadolna smena demokratski izabrane vlasti od strane nacisticke manjine u Ukrajini, s za potrebe americke duboke drzave. Majdan je okupacija Ukrajine od strane americke duboke drzave.

  9. Nekada primerno artikulisana i u svetskim razmerima ugledna ukrajinska diplomatija ….

  10. Vlast je proizvela tolike žrtve i materijalnu štetu. Zaustaviti rat i osuditi vlast. Vlast sedi u udobnom sa svojom porodicom a narod guraju u smrt

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.