Ambasada Ukrajine: Zar ministar Vulin zaista misli da je Ukrajina bombardovala Jugoslaviju

Ostavite komentar


  1. Pa vulin je najveci zlocinac on i kad krade kaze tetka mi kupio stamben kad bio ljubavnik mira markovica rekao jasam sin milosa kad vidis kao vanzemaljac po genu je minoritet pola baka ciganka pola serbin mesavina sta cekas od galamdjije evo na koje ruke je serbia sta ceka EU od ovakvi zlocinca

  2. Gospodo iz ambasade Ukrajine,ne trošite vreme i energiju na repliku ovoj karikaturi od čoveka.i ministra.SLAVA UKRAJINI.

  3. Naše sankcije Rusiji moraju biti jednake sankcijama koje je Ukrajina zavela zemljama koje su nas bombardovale.

  4. Mi smo nedostojni bilo sta i koga da komentarisemo kad smo dozvolili da vucic, seselj, dacic, vulin i ostali jahaci apoklipse, bez dana radnog staza, mamuzaju narod i drzavu vec 30 i vise godina.

  5. Shvatam da treba da postoje lajave budale kao Vulin, ali i to lajanje treba da ima neke granice.

  6. Ljudi, ne pokušavajte demantovati Vulina. Te izrečene misli su produkt pomahnitalog uma, koji se ne može povezati sa bilo čime što je normalno i zdravo. On samog sebe ne razume.

  7. Ukrajinsko licemerje ! Nas forsiraju da se odreknemo Rusije, a oni i rukama i nogama kopaju da uđu u NATO koje nas bombardovao.

  8. svako svoju corbu kusa,mi kusamo ono sto smo skuvali,vi kusate ono sto ste vi skuvali.Ja u tudj tanjir ne gledam.

  9. Gospodo iz Danas molim Vas nemojte spinovati . Vulina ne volim ali taj bombastični naziv teksta nije primeren .

  10. Ukrajina osudila bombardovanje Srbije ,Srbija osudila bombardovanje Ukrajine.Ukrajina nije uvela sankcije Nato zemljama,Srbija nije uvela sankcije Rusiji!?

  11. Samo da primetim da ni Ukrajina nije uvodila sankcije Americi i NATO paktu kad su ovi bombardovali Srbiju, Ukrajinci sami znaju zašto.

    E pa iz istog tog razloga ni Srbija ne bi da uvodi sankcije Rusiji.

  12. Украјина која је осудила бомбардовање СРЈ више не постоји, то је Украјина Јануковича. Данашњу Украјину воде неонацисти попут Хеленског.

  13. Mnoge zemlje u Evropi su neutralne a moze i Srbija…Gledamo u svoj tanjir a ne u tudj .

  14. Nije Vulin izmislio „prijetelje“ svojih neprijatelja ! Bolje da nam ne navlačite bedu na vrat i onako nam je duša u grlu.

  15. Svaki krokodil pusti suzu kada proguta žrtvu ,mi smo mala žrtva a krokodil ogroman Ukrajina velika žrtva a krokodila mnogo !!!???

  16. Ukrajina iz 1999 nije ni blizu Ukrajine 2014-2022.
    Uz svo dužno postovanje Ambasadoru.
    Neka pogleda istoriju Nemačke 1928 i 1938. Nadam se da ce videti i tamo dve potpuno razlicite zemlje.
    Tako da ne treba on i danasnja Ukrajina da se pozivaju na to sta je cinila Ukrajina 1999. to nije ista zemlja nego dve razlicite. Isto kao sto ni danasnja Rusija nije ona iz 1999.

  17. Zašto je Srbija toliko važna Ukrajini, pa imaju ostatak Evrope na svojoj strani i Ameriku? Čime se bave a imaju preča posla. Ostale galamdžije neka se prijave kao dobrovoljci u Ukrajini umjesto da laju na zvezde.

  18. Kakav god da je Vulin gde je on uopšte spomenuo Ukrajinu. Da li se to ambasador pronalazi u onima koji su nas bombardovali

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 9

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.