Ambasade osam zemalja: Dan kada je diplomatija podbacila

Ostavite komentar


  1. Bas diplomatski.
    Ali diplomatija nije podbacila.
    Nije je ni bilo.
    Samo ponizavajuci hitlerovski ultimatum koji je bio prihvacen kao i onaj u Martu 1941.
    Danas kada su shvati koliko su zabrljali, prodaju nam budalastinu o ‘bolje je pregovarati 1000 godina nego ispaliti i jedan metak’.
    U Rambujeu se toga nisu setili.

  2. Sta ovo znaci??!
    Ambasade ? Zvanicno licemerno saucesce ?!
    Jos 200 godina treba da prodje kazu strucnjaci, lekari da se ne radjaju bebe sa karcinomom !!
    Ne treba nam nikakvo saucesce od onih koji su zgazili nasa ljudska prava i izvrsili ekocid i genocid nad nama !

  3. Da li iko od ovih fasista ponudio da palti ratnu odstetu. Njihom ciniamu nema kraja.

  4. Nikada Srbija netreba u nikakakav savez sa tim zlikovcima, dok im se ne sudi pravicno i nenadoknadi bol i materijalna steta ovom narodu. Nikada u clanstvo EU, nikada u NATO zlocinacku druzinu. Svake godine treba na ovakav nacin obelezavati secanje na tu agresiju ali svaki naredni put iz nekog drugog grada koji je bio meta agresora.

  5. Ebo ti to… sve te zemlje rade i dalje sve sto mogu da nam definitivno otmu 15% teritorije i da zavrse ono sto su zapoceli bombardovanjem Srbije, tim najvecim teroristickim aktom u istoriji covecanstva. Nije njihova diplomatija podbacila, uradila je tacno ono sto su zeleli. Danas ta dimplomatija cini sve da natera Srbiju da se dobrovoljno odrekne 15% svoje teritotije jer odlicno znaju da ce drzava koju su stvorili biti zaista drzava, taman je svi na svetu priznali, samo ako je i Srbija prizna. Za njih su i danas sve nase zrtve u tom bombardovanju kolateralna steta. Nisam primetio da je neko odgovarao za gadjanje putnickog voza ili onog autobusa ili citavog kvarta u Aleksincu gde su pobijeni iskljucivo civili. Bez toga svako njihovo „izvinjenje“ izaziva osecaj mucnine. Ta njihova diplomatija i danas „podbacuje“. Prelaze opusteno preko potpunog ukidanja demokratije u Srbiji zato sto, tu vise nema nikakve sumnje, od ovog rezima ocekuju priznavanje Kosova. Njih apsolutno nije briga ni za Srbiju ni za gradjane Srbije, jer da jeste nikada ne bi dozvolili da se u zemlji koja bi trebalo da postane clanica EU, desava ovo sto se desava. Uzurpacija kompletne vlasti od strane jednog coveka, sve televizije sa nacionalnom frekvencijom pod njegovom kontrolom, nezapamcena korupcija, kradja na izborima, najgora partokratija, zakoni koji ne vaze isto za sve…Zato su ova njihova izjava o „podbacivanju diplomatije“ i izjava saucesca neiskreni do koske. Velika je steta sto mi kao narod definitivno nemamo kapacitete, pre svega moralne i intelektualne, da uredimo sami nasu drzavu da valja, kao npr. Skandinavci ili Svajcarci, i da sa ovim zemljama imamo samo one odnose koje te zemlje imaju sa svim zemljama a to su iskljucivo interesni odnosi. Neiskreno saucesce je mmogo gore od cutanja. Bolje bi bilo da su cutali… bar juce.

  6. Ma nemoj… I to je to…. Jedno ,,Sorry“ i idemo dalje… Gospodo, bolje je da ste ćutali i pokrili se ušima, nego što ste još više omalovažili žrtve Vaše brutalnosti…. Trenirajte Vašu demokratiju negde drugde….Apel Gradskoj vlasti: Promeniti ime Bulevara mira u Bulevar Milice Rakić, čisto da se ne zaboravi…. Ako imate ono sto ste nebrojano puta dokazali da nemate… Pa kad se neko iz Ambasade neke zelje pobuni, Vi odgovorite : ,,Sorry“…

  7. ovih nekoliko drzava koje su pruzale logisticku podrsku amerima i NATO alijansi se ka o izvinjavaju..d od diplomatije, a mogli su nisu primenili tada da svrgnu milosevica mirno.Vec kao i danas davali podrsku rezimu kao,,milosevic faktor stabilnosti na balkanu..inace to im je floskula..ko ne duva u njihov rog nema ga u orkestru..pitanje kosova preobracaj bosne mogu resiti u par politickih poteza ali nije im jos u interesu..drze nas kao taoce a nasi cuvari su nacionalisticke vodje i njihove privatne partije..znaju da nemamo te kapacitete da naploatimo stetu ..ako su hteli da BRANE ALBANCE MOGLI SU SA ZIVOM VOJSKOM I ORUDJEM SLETETI NA KOSOVO..OVAKO TADA nas ubise tehnologijom danas ekonomijom..moze im se ..mi kukavicki kukamo umesto da gradimo brze demokratiju udjemo u EU i iznutra se izborimo za odstetu.Hrvatska do sada povukla iz fondova cca 20 mlrd eura od kad je usla .gde smo mi tu.

  8. Kakvo licemerje. Kao kada bi se Beba Popović u ime MI6 izvinio u ime Velike Britanije za ubistvo Zorana Đinđića.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.