Ambasador Hil objavio spot u kome se pojavljuju Brnabić, Mitrović, Đurić…(VIDEO)

Ostavite komentar


  1. E moja opozicijo, pa njima i trebaju ovakvi kao av i ekipa. Sve im poklanjaju a šatro ih pljuju. Zato ih i drže na vlasti. Da nije tako dali bi šansu vama.

  2. Samo na recima.
    Napravite spot o BrzimBoljimJacim naprednim delima.

  3. Ako nam dosad nije bilo jasno zašto smo u ovakvoj situaciji, sad ne može biti jasnije. Toliko o zapadnim vrednostima

  4. Odavno je jasno da je AV namesnik koga je Amerika postavila. O AB ne vredi pričati takve oni odgajaju. Nažalost srpski narod je sluđen

  5. Kada ćete mi dati vizu da posetim decu?Uzmete 180 $ svaki put,a nedajete vizu.

  6. Ne sviđa mi se ovaj Hillov spot sa naprednjacima i naročito sa Mitrovićem, a pre toga Mitrović teatralno sa američkim zastavama.U spotu je Hill predstavio ljude iz SNS-a i njega kao nekog ko želi Srbiju na Zapadu.Bojim se da, posle promene vlasti, amerikanci ne insistiraju kod novih vlasti, da ga „preuzmu“ i da nastavi dalje, da krade i radi ono što je radio do sada…

  7. Obzirom da je ambasada Amerike tj ambasador pustio spot u kojem su jedino i iskljucivo osobe,koje vec godinama postavljaju prepreke na putu Srbije ka EU,prodaju prirodne resurse i zaduzuju nas do guse,potpuno je jasno da za Srbiju ne rade,vec za narucioca spota.Vec vidjeno

  8. Spot salje poruku. To ste pricami a sada ispunite obecanja. Ako ne ispunite onda ste lazovi I prevaranti. Tacka, sargarepu ste pojeli sada sledi….

  9. Raspućin.
    02. avgusta 2023. u 12.59
    Da si neki polu svet, da ne navodim, neće objaviti, dobio bi vizu iz prve.

  10. Zalosno, mada razumem da ambasodori velikih zemalja ispunjavaju interese svojih zemalja bez mnogo obaziranja na realno stanje u zemlji u koju su rasporedjeni. Dakle, „Use i u svoje kljuse“.

  11. Mr. Hill, thank you for finally proving our suspicions about you supporting people who contributed to the regress of this country. I believe that you don’t expect people of this country to see you as a friend.

  12. Odavno je jasno da je cela prozapadna opozicija u njihovim rukama, sad je jos ostalo da se ovaj pinkovski narod zaljubi u zapad. Jadna ova nasa zemlja ko njome upravlja vec 80 godina.

  13. Pitam se dali građani Srbije znaju koliko košta Il koliko će da nas košta ta reklama ???

  14. Srbijo,otvori oci.Da li je moguce da hocete sa ubicama nase dece.To samo hoce vlast sa AV na celu,normalan narod nesme.Opametite se vec jednom i ovaj olos da oteramo.

  15. pa ovaj spot je Žex pravio za US ambasadu, veliki deo Pinka je godinama unazad prodat Amerikancima

  16. Sve prodane duše, da bi sačuvali svoje pozicije i bogatstvo idu sa dušmanima protiv naroda, izdaja! Žalosno je i ova reklama

  17. Ogromna tuga u redovima opozicije. Protestvovali, kreirali principe, lupali u serpe, i ….NISTA! Zeznuo ih Pink, Brnabicka i onaj mlohavi…Tuga sta rade od opozicije.

  18. Gospodine Hil, nismo decica ! Mozete vi to bolje i sa drugim ljudima , umesto sa ovima. Pa takav izbor ne bi napravio ni obican , prosecno obavesten covek. Sta zapravo znaci vasa podrska i zajednistvo sa ovim osobama? Ruganje svim ostalim ljudima u Srbiji? Krajnja sebicnost i liicemerje ipak nisu aduti uspesne politike!

  19. Neznam Dali stvarno Hil misli kako vlast vodi stbiju na zapad. Dobro je ako on to misli Ali nek proprati Dana’s I sutra AV U Republici Srpskoj.
    Hil nema od tog nista dok su radikali I sps na vlasti. Pisi propaganda.

  20. Bruka istorijska,nema više ni traga srpskog ponosa,obraza i časti. Dokazani srbomrzac
    nam kroji kapu i oprostiće nam što nas je ubijao i zemlju rušio ako budemo poslušni i predamo im sve što im padne na pamet.

  21. Bolje bi bilo Brnaric, Mitrovicu i ostalima da ne iritiraju ovaj narod ili su mozda sada pokazali pravo lice. Narod ce da zapamti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.