Hovenijerov brifing sa novinarima: Pitanje odgovornosti ne zavšrava se izjavom Radoičića

Ostavite komentar


  1. celokupne javnosti da A.Vucic potpise neopozivu ostavku na sve politicke i drzavne funkcije.

  2. Zanimljivo da nije bio zlocin ni krivicno delo kada su Albanci pre dvadesetak godina naoruzani sofisticiranim oruzjem koje su dobili od SAD, Nemacke i jos nekih drzava, ubijali policajce i civile i izazivali nestabilnost na severu. Naprotiv, Amerikanci su sa tim teroristima razvili odlicne odnose i postali glavni sponzori njihove separatisticke, teroristicke tvorevine na Kosovu. Radoicic je problem ali to sto je npr. aerodrom u Pristini nazvan po albanskom teroristi Jasariju u odnosu an koga je Radoicic malo dete, e to vec nije problem. Nagomilavanje vojnika Srbije na teritorijI centralne Srbije je problem ali nagomilavanje albanskih „specijalaca“ na severu, e to nije problem. A sta je tek sa bespravnim, ilegalnim stvaranjem „vojske“ koja je u toku na Kosovu? To nije krivicno delo? To niej problem? Prepuna su usta Amerikanaca prica o zakonima, pravu i krivicnim delima `obzirom da sami i te kako vrse krivicna dela i krse zakone i medjunarodno pravo. Ako Amerikanci misle da ce duplim standardima i ovakvom licemernom politikom nesto postici, onda se debelo varaju a to pokazuje i stanje u regionu.

  3. Molio bih ambasadora Amerike u Prištini da ima na umu da ti ljudi koje je zaveo i prevario M.R.nisu nikakvi teroristi.Oni su pod pretnjom naterani u okršaj. Pa,pogledajte snimak kako mučenici beže glavom bez obzira. Oni su ucenjeni i pod pretnjom primorani na pokušaj napada.A,vi ste Ameri stvorili ovog našeg faraona.Sada se i izborite sa njim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.