Ambasador Hrvatske: Želimo da prenesemo „baklju“ proširenja susedima

Gordan Bakota govori za Danas o predsedavanju EU, odnosima dveju država, regionu...

Ostavite komentar


  1. Vi ste druze pre 30 godina, zajedno sa milosevicem, tudjmanom i izetbegovicem (ime im se ne culo i pominjalo) jedino doneli baklju unistenja na ovim prostorima. Dobili ste drzavu zahvaljujuci srpskoj gluposti i sad nam prosipate pamet i „evropske vrednosti“. More m’rs bre.

  2. Samo vi sedite u toj vašoj EU a druge ostavite na miru. Još jedna Smradoslavija bar Srbima u Srbiji nije potrebna.

  3. „Hrvatska se od početka zalaže za principe Badinterove komisije“

    Stomak da ti se okrene od hrvatskog licemerja. Principi Badinterove komisije su da samo REPUBLICKE granice postaju medjunarodne. Badinterova komisija jasno nabraja SEST republika bivse Jugoslavije cije granice postaju medjunarodne i koje se moraju postovati. Nigde se ne spominju granice pokrajina koje su u sastavu Srbije a Hrvatska je bila medju prvima koja je priznala samoproglasenu „nezavsnost“ srpske pokrajine Kosova i Metohije, sto znaci da Hrvatska NE postuje principe Badinterove komisije niti princip nepovredivosti granica. To je samo jedan primer hrvatskog licemerja a ima ga na zalost jos puno u ovom intervjuu. A sto se tice novinarke i pitanja, odlican je primer za uzrecicu „ici nekome niz dlaku“.

  4. ko tebe I hrvatsku šta pita. sedite tamo i slušajte šta makron Novi samozvani šef eu kaže. u suprotnom može makron da da neku izjavu o hrvatskoj koja će biti mnogo teža nego što je on izjavio o bugarskoj

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.