Ambasador Kosnet zatražio od Srpske liste da ostane u institucijama Kosova

Ostavite komentar


  1. Ovim se Vucicevih 45 dana za razmisljanje i zauzimanje stava upravo zavrsava.

  2. Treba ambasador Kosnet (skraćenica za kosovskog provajdera) da zahteva od parlamenta i vlade R. Kosovo da poštuju pre svega Ustav R. Kosovo i zakone da ne donose neustavne zakone o taksama i vojsci da bez volje birača menjaju srpske ministre i da poštuju to što je Srpska Lista treća po snazi partija na KiM, što ima tri ministra i potpresednički vlade i apsolutnu vlast u deset opština što nema ni jedna albanska partija. Takođe Srpska Lista ima više glasača od Tačijevog DSK i Haradinove Alijanse… zajedno.

  3. Gospodine ambasadore kako da ostanu u institucijama Kosova kada Priština i ne pomišlja da ukine carinske takse.

    1. Zar Vi Branko niste obavešteni, da im je Vučic rekao da sačekaju 45 dana i razmisle o svom stavu? Da nisu dotični sa Srpske Liste hteli negde da odu, kad ambasador Kosnet traži od njih da ostanu?! Ne smeju oni sa Srpske Liste ni da pomisle, a kamo da nešto sami odluče, bez dozvole Vučica, zar ne! Da imaju časti i obraza, dotični sa Srpske Liste bi davno napustili institucije Kosova i srušili Haradinajevu Vladu! Sad pitanje je, kako rušiti Vladu svog koalicionog partnera? Kako ici protiv nekog, koga su na izborima na KiM podržali? Fascinantno mi je to, da je Srpska Lista podržala RATNOG ZLOČINCA Haradinaja, ne priznaje Kosovo, a u isto vreme rade u tim istim institucijama NE(priznatog) Kosova i primaju lepe plate?! Na novac izgleda nisu gadljivi?! Šta Vi Branko kažete na moju konstataciju?

    2. Gospodine ambasadore kako da ostanu u institucijama Kosova kada Priština i ne pomišlja da ukine carinske takse.

  4. Takse ,vojska Kosova ,proces zauzimanja Trepce jezera Gazivode su razlozi da su vec odavno trebali da podnesu ostavke Vucicevi poltroni na Kosovu iz Srpske liste ali ocigledno da moraju da slusaju sta kaze Merkel i Amerikanci

  5. Gde danas odlucnost iste takve zajednice i ne uvede sankcije ovakvim postupcima , nema . Milim Vas dosta malicioznosti. To sto pruzamo ruku ne znaci da ne prepoznajemo nameru.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.