Ambasador SAD: Biti na vlasti u demokratskoj zemlji poput Srbije ima svoju cenu

Ostavite komentar


  1. Nejate prednosti godoidun Hil traži i ističe u svojoj zemlji . Srbija ih ne vudi , a belodani je jasno da ih narod kod nas uoošte ne vidi nego samo štetu i oroast , ako bi se litijum kopao .

  2. Ako je ovo demokratija za g. Hila onda je pitanje sta je autokratija za g. Hila. Cini mi se da je g. Hil malo promasio temu oko clanstva u EU za sada nas ne zele, g. Vucic nema nameru da ide u EU osim verbalno. Slozio bih se sa g. Hilom da je ekonomski napredak kljuc za mnoge stvari ali se ne bih slozio da treba sto pre formirati Vladu i Parlament dok se ne razresi pitanje izbora a to bi bilo dobro da razume i g. Hil. Napredno. Ziveli

  3. Gospodin K.Hil,ambasador SAD za Srbiju ima ispravne stavove i pomirljive tonove za ovaj region.Medjutim,kljucni problem je i dalje status Srbije kao suverene zemlje sa svojim granicama pre svega.Znamo da se to dokazuje i potvrdjuje ratnim resenjem i pred medjunarodnim sudovima,te se trazi adekvatan proces dogadjanja ne povredjujuci nezavisni sud pravde u UN i Evropi.

  4. Ne bih da stajem opoziciji na žulj, da im solim žive rane, ali čini mi se da Hila zabole za priču o pokradenim izborima, a još je i pohvalio ovaj Vučićev plan za budućnost. Inače Hil ne govori u lično ime, on nekako zastupa zvaničnu američku politiku u našoj zemlji.

  5. Jedno pričam, drugo radim. No, tačno je da će pitanje litijuma rešiti gradjani Srbije, pristankom ili pobunom.

  6. Ti dobro znas da ova vlast u Srbiji ima toliko putera na glavi da nece dozvoliti demokratiju i predaju vlasti. Zato nemoj da nas zamajavas.

  7. Ало, Христивоје бре ! Па Србија и демократија су оксиморон. Као да кажеш САД и лепи манири, Енглези и брига о потлаченима, Немци и хуманизам. Има још доста примера.

  8. „Nadam se da ćemo i dalje biti svedoci da to partnerstvo cveta, a nadam se i da će se proširiti“
    U srpskom „svetu“ cveta Kriminal&Korupcija.
    I, DA, prosirice se.

  9. @Učiteljica gospodicna pricajte u svoje ime, a ne u ime celog naroda Srbije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.