Ambasador SAD na Kosovu: Niko ne sme da zaboravi niti da negira ono što se dogodilo u Račku

Ostavite komentar


  1. Obična perfidna propaganda neprijatelja Srbije. Ko se prepoznao njegova stvar. Ovaj i dalje tupi o tome pošto se svi zakopčavaju na leđima osim političara SAD-a.

  2. Zasto Racak nije uvrsten u optuznicu protiv Milosevica? Da je stvarno tako bilo kako Hovenijer pokusava da proturi, to bi bila jedna od glavnih ako ne i glavna tacka optuznice. Zasto nije? Uglavnom, neverovatno da Amerikanci insistiraju na tim lazima nakon sto je odavno sve provaljeno u vezi Racka, Vilijema Vokera, „civila“ koji su sahranjivani uz uck ikonografiju i „pocasti“…

  3. Sve dok Srbija jednoga dana ne prizna i prihvati genocid na Kosovu bice i neprijateljstva i medjunacijske mrznje. Naravno da je bilo zlodela i u suprotnom smeru i ti se zlocini moraju objelodaniti i priznati. Ipak, ugnjetavanje Albanca na Kosovu je vise godina, dekada i cak duze sistematicno provodjeno od strane Srbije, i to je cinjenica koju vise generacija u Srbiji vrlo dobro znaju. Kosovo nije otimano, vec se tu ispravila historijska greska prema narodu na Kosovu, a tu je vecinska poulacija Kosova, ali i manjine koje zive na Kosovu. U tom trenutku kada se Srpski nacionalizam smiri, smiri ce se i ostali nacionalizmi, to se vise puta potvrdilo u historiji.

  4. pa sto ne objavite tekst sta se stvarno desilo u racku? sta su utvrili evopski istrazuitelji i forenzucari?

  5. Niko ne sme da zaboravi niti da negira da je u Racaku bila legitimna akcija policije drzave Srbije protiv oružane teroristicke grupe organizacije zvane UKC. Sve ostalo je teroristicka propaganda, na zalost, prihvaćena u mejnstrim propagandi kod nas i u svetu.

  6. Nećemo ni zaboraviti Vokerovu podmuklu propagandnu podmetačinu da bi opravdali sileđžijski napad na Srbiju!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.