Ambasador SAD: Podržavamo Kosovo da zauzme mesto koje mu pripada u porodici evropskih država

Ostavite komentar


  1. Američka Vlada zabrinuta zbog maltretiranja Srba na KiM. Ima li boljeg vica, ha, ha, ha.

  2. Raspadom NATO, ova Nato zemlja u pokusaju i najveca NATO baza, za smestaj bog-zna kakvog otpada. Nestace u ovom obliku da visi u vazduhu i vratice se narodu i zemlji kojoj pripada ,Srbiji. Albanci treba da zive u maticnoj zemlji Albaniji, a Srbi u maticnoj zemlji Srbiji po katastarskim mapama u Ujedinjenim Nacijama. Tada ce nastati pravo pomirenje izmedju naroda ,a stranih sila koje remete normalno i prirodno stanje, vise biti nece. Zasto SAD ne da juznu polovinu SAD teritorije Meksiku, kada tamo uglavnom oni zive i glavni jezik je spanski, tamo retko ko govori Engleski( zamalo rekoh Bosnjackim).SAD i neke EU sile, treba da napuste eksperiment nasilno sirenje NATO sto vidimo izaziva katastrofe ,ratove, konflikte,i preti upotrebu atomskog naoruzanja. Za SAD nece biti dovoljan izgovor da ih je vodio dementni djuturum., ako izazovu katastrofu u svetu ,a na dobrom su putu i vode svet prema apokalipsi.

  3. Neverovatno da ambasador države koja nije bila nikom ni u mislima drži slovo nama.

  4. Američki ambasador je okupator, i ne može da se izjašnjava o tome gde je mesto tudje teritorije.

  5. Mogu da zamislim sta ce biti sa Srbima na Kosovu , kada se Kosovo docepa stolice u NATO . Prvo ide ukidanje ZSO (sa nikavim ovlascenjima), potom sledi promena Ustava (gde se brisu sva prava koje su Srbi imali tj onih 10 sigurnih mesta u parlamentu ,ukidanje srpskog jezika kao zvanicnog…), onda sledi maltretiranje Srba da sluze Vojsku Kosova, sto vodi do isejavanja ili zatvorskih kazni, a na kraju sledi ujedinjenje sa Albanijom i stvaranje Velike Albanije i sve to ce se raditi uz mig EU clanica,UK i USA.

  6. Da li podrzavaju rusiju u ukraini. Krim kao sastavno deo rusije.

  7. @Nostradamko, bas si dalekovid. Daj Boze da ti se ta predvidjanja ostvaruju! Castim Peckom pivom.

  8. Podržaće putin tebe i tvoje da odletite sto pre odatle samo polako, klima vam se pozicija,, albanci ce u zemlju svojih predaka, kosovo i Metohija su srbija i ostale komunisticke greske ce se ispraviti te ce mir vladati ovim prostorima

  9. Moze! Vratite ga Srbiji, jer jeste nase, pa cemo skupa i u EU a i u NATO ako nas primate! U Srbiji biste imali 100% podrsku za ovakvo razresenje!

  10. Aglosaksonska priča koja je stvorila Republiku Kosovo. Sada im treba samo “ de jure“ potpis od Oskara i ekipe

  11. Pa Kosovo je glupanderu u porodici svoje zemlje Srbije tu ce i ostati a ti Kurtija i konpaniju u paket i ti sa njima pa pravac Bajdenu

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.