Ambasador Srbije: Otvaramo Konzulat u Beranama

Ostavite komentar


  1. Amfilohije vec hoce da vrati staru kapelu na Lovcen, ovaj ambasador vec hoce da otvori konzulat u Beranama, Medojevic vec hoce da se ukine zakon o religijama… Halo ljudi hcete li da ostavite ove ljude iz opozicije da na miru oforme novu Vladu u crnoj Gori ili cete da ima, na radost Djukanovica, vec sada stavljate kamenje na glavu da potonu u crnu vodu dok jos nisu ni poceli da bastine pobedu narodne volje i glasaca koji bi da se spasu 30 godisnje posasti mafije ?!

    1. U pravu ste! Napraviće haos nama, Srbima iz Srbije koji tamo živimo i radimo. Od tog DF ništa dobro se ne može očekivati. Sve će pokvariti i džaba im pobeda na izborima.

  2. Više konzulata u Crnoj Gori nego u Americi. Lakrdija se nastavlja. A tek kad se uspostavi Amfilohijeva pravoslavna džamahirija. Ajatolah Amfi el Sadat uvešće molitve u prosvjeti, vojsci i obrazovanju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.