Ambasador Švedske: Zabrinjavajuće što Skupština radi bez velikog dela opozicije

Ostavite komentar


  1. Hospodin Lundin je biranim recima opisao nasu oholu vrhusku bez ikakvih moralnih skrupula i narod koji kao ovce ta vrhuska dribla da bi im nanovo dali glas. Sramota me je u kakvoj zemlji zivim i stidim se ovakvih potomaka Vojvode Putnika. Kakvi smo, bolje od ovih baraba i nezasluzujemo.

  2. Zabrinjavajuće je to što naprednjačka mafija vlada Srbijom. Mafijašima je mesto u zatvoru u svakoj normalnoj zemlji, što znači da Srbija nije normalna država. Ispiranje mozga ovom jadnom, nepismenom i sluđenom narodu se radi svakodnevno već osam godina, i posledice su verovatno trajne i neizlečive. Srbija je postala evropska Severna Koreja.

  3. Zabole vas sto smo u diktaturi. Nije jedina na svetu ni u evropi. Samo vi grickajte kavijar dok migranti ne zapocnu verski rat u srcu stare dame

  4. Ovi tkzv. „Evropski zvaničnici“ su „zabrinuti“ za „stanje u Srbiji“ !! Kojeg li cinizma. Sve što ovaj „naš“ Kim Jong AVavav ovde radi,znaju oni u roku „odmah“,al’ im to odgovara. Zašto ? Odgovor je prost:“ jeftina radna snaga,idealna i bliza deponija,odlična „off shor“ lokacija,migrantska „brana“, rezervoar “ mozgova“, itd.itd“ !!! Malo li je ???

    1. Verovali ili ne, MI smo ih izabrali. Pogledajte redove onih koji zele da se POTPISU. Zasto su nama uvek krivi drugi?

  5. Kada bi u Švedskoj postojala ovakva „medijska tortura“ od strane vlasti, „Vikinzi“ bi isukali mačeve….zar ne Vaša exselencijo ??

    1. je, a zasto „medijska tortura“ u Svedskoj ne postoji?
      Odgovor bi bio interesantan. Nama su uvek neki drugi krivi.

  6. Kada Srbija bude Švetska biće tako i kod nas Vaša ekselencijo.
    P. S. A zašto Vam ubiše premijera, kada je sve tako bajno i sjajno?!

  7. A zašto to brine ambasadora Švedske, i ne znam zašto je njegovo mišljenje bitno?

      1. Gde se u tekstu pominje ruski ambasador? Podsetite me, možda nisam dobro video. Kada tekst bude o njegovim aktivnostima – onda ćemo o njemu.

  8. Vazno je da redovno primaju platu I dnevnice , zna se TRI DANA NISU NA POSLU U SKUPSTINI GUBE PRAVO NA PLATU I DNEVNICE A NASI POSLANICI NEDOLAZE TRI GIDINE

  9. a vi ga i dalje podržavajte pa se posle čudite zašto narod u srbiji želi sa Rusijom u savez

  10. Veoma bi me obradovao gospodin Lundin, kao i ostali zvanicnici EU, kada bi umesto OGROMNE politicke korektnosti ponudili bar MRVICU politicke konkretnosti.

  11. Bez opozicije uopste. Jer Šešeljevi radikali se ne mogu smatrati opozicijom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.