Ambasador Ukrajine: Osetio sam da Vučić razume patnje našeg naroda, nadamo se da neće ostati neutralni posmatrač već uvesti sankcije

Ostavite komentar


  1. Tuzni ambasador Ukrajine ne zna nista o liku o kome govori. Taj lik nema milosti ni prema zemlji u kojoj vlada, jer i nije ni porijeklom otuda. On se ruga svima i svakome, to mu je po prirodi. Vucic je to. Ako bude pravde dozivjece hajku!

  2. Zasto nebi bili neutralni, mozda je Nas ,,interes,, da Nas britanija I Amerika proglase genocidni narodom ili da nam Rusi prodsju gas Po svetskim cenama, nazalost ni vi niste uvodili sankcije NATO zemljama kad su Nas napadali

  3. Osetio muku ukrainskog naroda vazi .
    Zanimljivo je kako je verovatno manji deo pronacista uspeo da udje u rat sa deugon zemljom koje su to zlikovacke fore prema obicnom narodu .
    Prava istina je da kriminalna vlada rusije ukrajine amerike i eu serazracunavaju preko grbace nevinih ljudi.
    Kako se narod lozi sa 3 sive celije kaoo je putinko legenda ovi zlikovci ha ha

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.