Ambasador Velike Britanije na KiM: Podržavamo formiranje vojske

Ostavite komentar


  1. O Konel pravi neprijatelj srba na kosovu,sasvim otvoreno,tokom ovih godina,a sve u kontekstu politike koju vodi engleska unazad 100 godina prema srbima.

    1. Neznam kolko znas da on radi na Kosovo od 1999 god pervo kao vojnik UK u KFOR pa posle kao zvanicnik na Ambasadu UK u Pristini a sada Kao Ambasador UK na Kosovu a ozenjen je sa Kosovskom Albankom i prica saversen Albanski.

  2. Strasno, nisu svesni da time prave rat na Balkanu a mozda i sire, teroristi Albanci nista drugo uraditi nece osim da izazovu nemire!

  3. Ako posmatramo kroz istoriju, jasno svima, da je Englezima interes uvek bio prvi i jedina vodilja.

      1. @Zeqir, Kosovar, Albanac, Florim itd.

        dete, promasio si sajt, izivljavaj se i rasipaj te aljbanske , pateticne, nacionaljisticke fazone na nekom navijackom sajtu.

        1. Nisu zalutali komso, ako ti mislis da Kosovo je jos deo Srbije Albanci od Kosovo imaju pravo da se izjasne jel tako? A vidi se mrznja prema istinu i Albanaca u tvojim komentarima mnogo dobro. Ali ipak Komso dolazi u Kosovo za Kavu, imamo naj starije crkve i djamije u Balkanu i veruj mi slc Milosevic „Niko Ne Sme Da Vam Dira“.

  4. V Britanija je uvek bila protiv Srba i siptari nemaju pravo da stvaraju vojsku jer nemaju drzavu.

  5. NATO-u smeta što Srbija vodi samostalnu politiku, dok su svi okolni političari njihove marionete i poslušnici. Sad pokušavaju da destabilizuju naš region zarad svojih interesa.

  6. Uvek je bolje da onaj sa kojim imas sukob ima vojsku pa ako ne moze politikom spor se moze resiti i vojnim putem!!!!Mi smo bombardovani zato sto smo po njihovom misljenju napali civile sto ovog puta ne bi bio slucaj.Odbrana vojske trecom vojskom bi izazvao cetvrtu vojsku pa sto kaze Tramp eto svetskog rata.Tome Albanci ne trebaju da se nadaju vec da su sretni sto Srbi hoce da pregovaraju i sto popustaju.A mi Srbi ako smo vojno mnogo slabiji od Albanaca i ne treba da polazemo pravo na Kosovo.Sve drzave su nastale ratom i krvlju i uvek treba biti spreman da tako ih i moras braniti…..

    1. Zasto lazes da Srbija je slablija sa Vojskom, kako je to moguce da to kazes i ne se stidis? Cudim se u kojim dobom zivis covece, pa Kosovo bar za sada nema avione, helikoptere itd a ako kazes za buducnost vojske Kosove to je nesto drugo, vojska Kosove bice kao vojska Izraela u Bliski zalih samo da vas teraju da saslusate TATE i nista drugo,.

  7. Oformiti Vojsku Rpske Srpskeu RS kao reciprocitet i pokazati amerima i britancima sta je prava drzava a ne lazna.

  8. Ako , tkzv Kosovo nepriznato od dela Evrope I velikih sila osnuje tkzv vojsku i prime ga u NATO, time će vrata Srbiji večno biti zatvorena u NATOu , i time je vidimo VB zabila nož u leđa intresima SAD u Evropi i na Bliskom istoku, to verovatno neće dovesti do nestabilnosti već kompletnog izbacivanja SAD iz Evrope, da bi je VB kontrolisala , bez resursa i novca. , sumnjam da će iko sem albanaca nastaviti bilo kakav dil sa britancima, poznajući ih, i to će dovesti do kompletnog kraha te organizacije pod njihovom komandom.
    Slovenske zemlje istog DNK u osnovi treba da osnuju isti odbrambeni savez i naprave sa Rusijom dil, ostali fajront!!!

  9. Srpska vojska 1912 god nasla se u Drac,Jadransko more,da bi sa Turskom vojskom onemogucili proglasenje nezavisnosti Albanije.Srpska hegemonija uvjek je tezila tome da albanci nikad ne stvore vojsku, kako bi istrebili nenaoruzane albance.Ostalo su lazi i floskule,za postizanje istog cilja.

    1. @Hajro

      Te vase izmisljotine i SciFi „istriju“ ostavi za drustvo ispred samoposluge dok ispijate pivo, mozda njih uspes da impresioniras.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.