Ambasadori Hil i Žiofre ocenili da Srbija ide na Zapad

Ostavite komentar


  1. Hil vidi u demonstrantima protiv litijuma simpatizere Rusije i Putina a ne vidi ih (ili nece da ih vidi) u Vucicu i njegovoj Vladi! Ovo je, najblaze receno, sramota..

  2. Šargarepa i štap…
    Jedina politika EU i USA.
    Srbiji je potrebna nova politika, novi ljudi, nažalost i EU i USA ovi sadasnji su „odlični“, dok se ne zavrsi mandat.

  3. Niko ne zna šta je u glavama Srba kada se treba oprediliti za pravu i jedinu ispravnu stvar . Zapamtite , ispravnu stvar .

  4. Ti kad ne znaš šta ćeš s autokratom, a ti ga podrži. Možda postanete drugari. Kad autokrata ode, neko drugi će da popravlja odnose.

  5. Obracanje onima sa IQ manje od 80, sramno i pogresno. Ali da li smo i mi odgovorni sto nas vide kao urodjenicka plemena? Ovo saopstenje je bolno nedemokratski, neprimereno. Mnogi ce biti uvereni da je samo dobro placen… Tuzno za gospodina, jer to samo smanjuju nisku stopu postovanja naroda prema njima i to je bas bzv…

  6. Hil je katadtrofa, kao i anerička politika podržavanja sutokratije u Srbiji. Njima je Srbija najobičnija deponija i ništa više, a u tome im AV svesrdno pomaže, naravno uz lepe finansijske podsticaje za svoj džep.

  7. Hil je dodao i da je svestan toga da ispitivanja javnog mnjenja pokazuju simpatije Srba prema Rusiji i frustriranost Zapadom.
    Komentar: Hil ima probleme sa videom ili percepcijam jer, ni Dacic a ni Vulin nisu deo opozicije vec deo aktuelne vuciceve vladajuce garniture..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.