Ambasadori Kvinte i EU pozvali Srbiju na uzdržanost

Ostavite komentar


  1. Šta su Srbi, Samarićani? Pa da na albanska šamaranja ponudimo i drugi obraz. Dačić peva pesme u CG gde Srbe hapse i deportuju. Sutra Vučić i Dodik gostuju u Tiranu gde im Albanci spremaju linć. Šenimo i puzimo! Pa za koji moj kupujemo borbene helikoptere i avione i pancire i dronove jel’ da se slikamo na paradi u Nišu.
    Verujte, i zemljama kvinte su Albanci dodijali, i NATO i SAD ne bi prstom mrdnuli ako bi Albance proterali preko Prokletija i Šar Planine, onako kako su bili ravnodušni kada su sluge Miloševićevog režima proterali iz Hrvatske i BiH pa i KiM.
    Svedok sam da na KiM na noć devetog na deseti jun 1999.god. sa više su metkova i granata šenlučili nego svih sedamdeset osam dana ratovanja.

    1. HELIKOPTERE KUPITE STARO 1975 GODINE STACETE SA TIME VOLITE VI DASE IGRATE ORUZIJEM ALI BOLE NA PARADAMA NEGO U RATU JER DOBRO ZNATE KAKO STE PROSLI KADA STE IGRALI ORUZIJEM U RATU DOBRO JE DOK PARADIRATE .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.