Ambasadorka Srbije u Švajcarskoj: Ignoriše se 800 godina istorije na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Pa sigurno, normalni ljudi se bave sadasnjim vremenom, i gledaju u buducnost, aistorija jeza istoricare. Nikoga nije briga sta je bilo pre 800 godina. Zasto vi sad ne operete zube, to je vazno pitanje, a ne nesto od pre 800 godina. To je za bolesnike, ako nisu istoricari, onda je OK.

  2. Добар одговор. У суштини сем лажи и пропаганде запад нема добар одговор ни на једно питање у вези Косова и то и сами знају али по инерцији и ароганцији настављају да правдају своју катастрофалну политику на Балкану. Време и историја ипак јесу најбољи лек и треба истрајати и одговарати им на сваком кораку јер ниједна лаж не може вечито да траје.

  3. Ne znam gde si ti ambasadorke ucio tu istoriju,to je zalosno neko da vam cuje ali vama nije posto vasa drzava se uvjek izgradila sa lazom.Kosovo nikada nije bio deo Srbije,1912 bila okupacija od strane Srbije,Pre 800 godina kosovo je bilo preko Nisa pa vi ste pravili enicko ciscenje posto ste bili mocni.I danas Sandjak ti je albansko samo sto ste uspjeli da i asimilirate sta se jezika tice.Kako je moguce da Kosovo bilo Srbsko a vi ste dosli pre 1200 godina na Balkanu a tada tu su ziveli iliri a u tlu Kosovo i sire ziveli Dardani.Citaj malo istoriju ne laznu nego pravu da ne ispadas u taj nizi nivo

  4. Gospodja Jankovic, naopako cita istoriju! Nije tesko naci knjigu DIMITRIJE tUCOVICA, Srbi i Albanci, koja je pisana januara 19144 godine. U toj knjizi realno se pise o naseljenosti Kosova. Srbi su vladali Kosovom za vreme Nemanjica i Cara Dusana, ali od 1389 godine poslje izgubljene bitke od Turaka na Kosovo, vise od petsto godina vladali turci. I albanci imaju veliki udeo u oslobodjenje od turaka od 1878 godine do 1912 godine, ali srbi su vodili osvajacki rat za okupaciju albanskih krajeva i ne samo Kosova. Srbi nikada u istoriji nisu bili vecina na Kosovo, ima more istorijskih dokaza, Zato, ostavimo istoriju istoricarima a mi se bavima nasim poslovima za koje smo zaduzene.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.