Američki ambasador na Kosovu bio u pravu: Stejt department kaže da je cilj američke politike da se dijalog Kosova i Srbije završi međusobnim priznavanjem

Ostavite komentar


  1. Doci ce i amerikancima kraj da se vise nigde ne mesaju u svetu. A ne da oni nama odredjuju o Srbiji.

  2. Kad nemas naciju, kulturu, istoriju, tradiciju i cast onda mozes tako da crtas po nekim papiricima i pises spisak lepih zelja Deda Mrazu kod si obukao u Koka Kola crvenu…ali Dedica ne postoji pa ce i tvoj papiric da zavrsi na nekom drugom mestu. Sta mi tesko da ponovim i danas – Kosovo je Srbija.

  3. С којим правом САД другим државама намеће своја решења? Шта су до сада предузели, да се заустави насиље над Србима на Косову и укине забрана увоза српских производа? Важе ли људска права за све или само за оне који подржавају политику САД? Размишљају ли о свом невероватном потенцијалу агресивности, када се погледају снимци ликвидација приликом покушаја хапшења, када полицаци у човека ипале и по 20 до сто метака – људи који би требало да буду обучени да безбедно онесбособе изгреднике и криминалце? Је ли то култура која треба да пређе у Европу?

  4. Ipak se pita Hil!!! Međutim videćemo posle novembra kako stvari stoje.

  5. @Mašta…
    Ima ona sve to što si nabrojao, samo džabe da ti se objašnjava… I da, Kosovo odavno nije Srbija, samo ti još nije došlo u glavu…

  6. @Vujadin
    Srbi su vise puta kroz istoriju gubili kontrolu nad Kosovom ali su je i svaki put i vratili, tako ce biti i sada, ta albanska tvorevina nikada nece biti prava drzava niti ce se ovo otcepljenje legalizovati. To neka vama udje u glavu.

  7. Projekat „drzava kosova“ je samo jos jedan promasaj u nizu americkih spoljnopolitickih promasenih intervencija i projekata. Da li postoji neka americka intervencija a da se odrzala i bila uspesna? Ne tako davno su zbrisali iz Avganistana a koliko su samo godina tamo bili i milijardi i zivota potrosili.

  8. Укратко и прецизно, рачун без крчмара.

  9. Нека се признају и да одахнемо.

  10. Jel ce nas EU, NATO,USA iznurivati sankcijama i bombardovati ako necemo u EU, jer je uslov formalno priznanje Kosova.

  11. Cilj amarricke administracije je da iz baze Bond Steel kontrolise Zapadni balka. Sve ostalo je obicno truckanje.

  12. @Ксенија Поповић

    Smaras bote i dzaba se trudis sa cirilicom.

  13. Istorijski se to nece desiti, nikada i nikada. Ameri nastupaju u toj situaciji kao da je Kosmet obicno parce teritorije, a ne shvataju da traziti srbima Kosmet isto je kao traziti od coveka da ti da svoje srce, a znamo sta ce se desiti dalje. Srbija se nikada nece samoubiti, to se nece desiti, potrebno je da ubiju 7 miliona Srba da bi Kosmet ostao siptarima, a onda cemo se boriti i mrtvi za Kosmet . Tako da procice i ova imperija ,kao sto je prosla i Turska a onda ce doci sloboda.

  14. @bulatovic nebojsa, jel umes da razumes sta pises i mislis ?? Pa za nas Albance takvi ko ti su vec mrtvi ! Tako ste mislili po citavom yuge da je sve vase. Pitaj tvoje da bolje razumes kako su zavrsili ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.