Američka ambasada poručila Dačiću da razmisli o svojim postupcima

Ostavite komentar


  1. Mnogo dugo je u politici i polako gubi kompas, jer mora uvek da radi ono što mu drugi naređuju, a to je jako teško.

    1. Ma ne radi on nista. Jedino sto po nestu islupeta, te nam nanese dodatne probleme.

  2. Samo Srbi mogu imati ovako tupavog ministra vanjskih poslova! Vise stete je Srbiji napravio ovaj covek nego svi politicari zajedno!

    1. Samo pravi štetu Srbiji. Kada bi se suočio i priznao greške svog učitelja Miloševića ne bi radio ove gluposti koje nisu nikako u interesu zemlje. Zbog njega i Vučića izgubićemo štošta u vezi s Kosovom.Ali, neka ovo bude poslednji povratak radikala i socijalista na vlast u Srbiji. Dao Bog da zauvek budu marginalizovani na političkoj sceni Srbije.

  3. SRBI SU U OGROMNOJ KOLIZIJI ,PRVO SAMI SA SOBOM A ONDA I SA CIJELIM SVIJETOM….POSTALI SU DIAGNOZA!!!!!!

    1. Дијагноза је правилно али, стичем утисак (или ако је лакше за разумети: „дојам“) да Вас не занима граматика већ само етикетирање. Е то је дијагноза поштовани „сусједе“.

    2. Slušaj sinko Leotare, nemoj da generalizuješ stvari i ružiš Srbe pošto bi, ako tako krenem, mogao mnogo gore da napišem o Hrvatima i Bošnjacima. Tema je Dačić koji zaista priče i radi koješta ali ostavi nas ostale na miru ako ti to nije preteško.

  4. Molim sve koji žele da stave u promet ove išarane novčanice da mi ih dostave.
    Nudim se da to besplatno uradim za njih.
    Ne pitam za veličinu valute, primam sve!
    P. S.
    Za novčanice veće od 20 eura izdajem potvrdu.

  5. У јеее оће да му забране да пева убудуће.

  6. Kakav pedagoški ton, kao da se obraćaju razmaženom derištu… što on i jeste.

    1. Odličan marketinški pottez da se oduzme deo nedotupavnog glasačkog tela od Vučića i Šešelja. Zašto Dačić nije napisao preko celog „briselskog sporazuma“ kao predsednik vlade, „Kosovo je Srbija“ i vratio nepotpisanog. Umesto toga Dačić je predao sa Vučićem sve intitucije Srbije na KiM „državi kosovo“, zato se Dačić sada izmiče, i potura Vučića da plati ceh, kao što je uradio sa Miloševićem, Koštunicom i Tadićem. Ko je zaboravio od „slobodnih izbora“ 1990 Dačić nije bio u vladajućoj koaliciji samo 3 godine od 29 ukupno godina raznih vlasti. Vidi se da su Dačića dobro obučili profesori sa FPN koji su „studirali“ u SAD, te sada gura Vučića pod vodu i pokušava da „ispliva“ iz zajedničke izdaje.

  7. Njegovaa srpski receno,igracka placka,uvek je Po tudjoj deci I tudjim zivotima,a to zovu studentom par ekselance politickih nauka crvenog fakulteta.Nije mi jasno da mu USA embassy pridaje toliki znacaj intelektualnim citatima posle toliko godina posmatranja neizlecivog manira poznatog kao „Ja Klauduje,car I bog“.O konju, nekom drugim prilikom.♿

  8. Vidim nisi još počeo sa časovima Engleskog jezika da im napišeš

    Kosovo is Serbia

    Kako bi im tek onda pokazao kakav si vešt političar

  9. „Cega se pametan stidi, time se glup ponosi.“ Sto je najgore Dacic nije glup, vec perfidan i lukav, ne na Hegelov nacin, vec na prizeman i prostacki nacin kakva je citava ova garnitura na vlasti. Odgovoreno mu je iz americke ambasade, tako da se svaki normalan gradjanin Srbije stidi postupka svog ministra inostranih poslova.

  10. Dacicu bi bilo bolje da je 100 dolara dao profesoru engleskog jezika posto je jedini Ministar spoljnih poslova na planeti zemlji koji ne zna engleski

  11. Ne razumem. Šta vas uznemirava? To što ga opominje američka ambasada ili što takav stav, koji uzgred da kažem dele mnogi, izražava na ovaj način?
    Možda je trebao da se poliva hladnom vodom (ČEDO). To bi bilo verovatno OK za američku ambasadu.

    1. Nažalost „mnogima“ ne smeta nepismeni ministar spoljnih poslova koji kao da je izašao iz PAROVA ili ZADRUGE pa se čudimo što nas svet posmatra kao primitivni deo planete.

  12. Budi u ratu sa svojim porocima, u miru sa svojim susedima’“

    Ovo znači „:imamo tvoje poroke u fioci, pazi kako se ponašaš“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.