Američki ambasador: Kosovo je država i tako će ostati, takse odmah ukinuti

Ostavite komentar


  1. Takse treba da ostaju. Srbija ubila, terorisala, masakrirala narod na Kosovo. Nema moralno pravo da prodaje ovde kod nas. Treba srbiju tuziti za genocid, sve dok se ne vrate 1700 nestalih nema ni razgovora sa srbima.

    1. Takodje reciprocitet na sve sektore. Kako vi prema nama tako mi da vracamo. Kad se opametite mozhe da saradujemo. To je osnovno pravo, da se ponasate isto kako se ponasaju prema vas.

      1. Četiri razreda osnovne.Vrati se na večernju školu gramatike .A o recipricitetu reci meni glupom šta to mi kupujemo na Kosovu pa da im stavimo takse ?

        1. A kako bi bilo da ti napises nesto na drugom jeziku pa to objavis, a onda ti neki mamlaz pridikuje o gramatici.

    2. Kosovo nikada neće biti država. Svako sebe može proglasiti mladim, lepim, pametnim, bogatim i neki njegovi prijatelji će to prihvatiti, ali realnost je drugačija.

    3. Ne prodaje Srbija kod vas, nego privrednici i kompanije iz Srbije. Ako govorite o reciprocitetu, zašto su uvedene takse na robu za povlačenje priznanja – mešaju se babe i žabe? To nije reciprocitet, to je anticivilizacijski čin. Svi Kosovski saveznici vas opominju za takse, kako to ako ste toliko u pravu? Lobiranje za povlačenje priznanja je srpski reciprocitet na lobiranje za priznavanje Kosova. Ako je „Srbija“ ubijala, terorisala i masakrirala, onda se isto može reći i za „Kosovo“. Koliko ubijenih Srba u periodu tokom rata i posle? Koliko prognanih? Koliko zločina UCK? Koliko srpske imovine je uništeno od strane Albanaca? Koliko autobusa je kamenovano, ljudi pretučeno, nestalo, manastira, crkava i groblja oskrnavljeno? Prvo se ti opameti pa onda soli drugima pamet.

  2. Kosovo nije država zato što ste ga vi Ameri priznali kao državu. Kosovo će biti država ako ga ceo svet prizna i ako udje u Ujedinjene Nacije. Pametnjakoviću, niste samo vi Zapadnjaci na ovoj planeti, ima i drugih naroda i država. Spusti gard i svoju aroganciju. Amerika je već odavno opijena svojom moći.

    1. Entitet u BiH nije niko priznao cak ni serbija i kazete da je derzava sta bi tek rekli da su priznali kao Kosovo vise od polevina derzava UN ? JA STVARNO I NE OCEKUJEM OD VAS DA PRIZNATE DOVOLNO MIJE DA SMO NEZAVISNI OD VAS 100% NAKON UVEDZENJE TAKSE TACNO CARINE OD 100% I EKONOMSKI SMO NEZAVISNI OD VAS .

    2. Reci to Erdoganu za Severni Kipar koji ne samo da nije u UN nego je priznaje desetak država,reci na Tajvanu,reçi Švsjcarskoj.Šta smo mi bili kad su nas izbacili iz UN ?

      1. @Dragan

        Ako kanis glumiti srpskog komentatora prvo moras da savladas pravopis i gramatiku srpskog jezika.

    3. @Robinson***Nije država a ima svoj Parlament,Predsednika,Vladu,ministre,policiju,KBS…?

    1. Sve dok srbi zive u proslosti / proslost je vreme milosevica /nema i nece biti pomirenja.

      1. Tacno, sve dok su Vucic i njemu slicni na vlasti nece biti pomirenja.
        Ali, ali, to ne znaci da ce Srbija priznati „Kosova“ kao drzavu ni kasnije niti da bi to trebalo da uradi.
        Treba sacekati jos 50-100 godina kako bi se stvari resile.
        Trenutna situacija ne vodi nicemu.

      2. @Mark

        90-te proslog veka su za vas daleka buducnost, sve dok vi Albanci zivite u vasem mitomanskom svetu, izigravate nekakva nevinasca i moralne gromade, lupetate kako ste „oslobodili“ Kosovo, mislite da imate pravo da od Kosova pravite nekakvu albansku %$#&*^, slavite zlocince, svojatate tudje teritorije na osnovu bajki o Ilirima, nema nikakvog pomirenja.

  3. Gospon Kosnet,jasno nam je da ova naklonost je politicke prirode ,a dokazje I vojna baza,koju imate tamo.Samo ste se prevarili jer Srbija nije bila samostalna, kao sada……Ovo sto radite na Kosovu je cista glupost,,ali nama ide u racun……iskreni pozdrav +++

  4. Kosovo će opet biti Srbija. Ne žurimo! Trenutno Arbanasi izdržavaju sami sebe a to im teško pada!

    1. Na Kosovu se ti kaze – „pusti shkavelski snovi“… Bivsa kolonija Srbije je sada usla u vode nezavisnosti. Koliko god je Srbija drzava toliko je i Kosovo drzava…

  5. Gospodo Ameri, ako vi imate viska zemlje formirajte „drzavu kosovo“ na vasoj teritoriji. Srbija nema teritorija za prodaju ili, jos gore, poklon. A vi ste navikli da (ratom) otimate tudje a onda poklanjate kome hocete.

  6. O USA i njihovim ambasadorima moglo bi se … godinama.
    Ipak za mene je bitnije videti komentare ovog članka i sagledati razmere umobolnosti mnogih koji sebe vide kao srbe.

    1. @BidžAna iz severnomičigensku šumu

      Zanimljiviji su ovi „Srbi“ koji izigravaju vece Albance od Albanaca, to je tek umobolnost.

    2. Nisu svi koji pišu srpskim jezikom Srbi… Neki i zloupotrebljavaju svoje znanje srpskohrvatskog i predstavljaju se lažno kao Srbi. Botovska kampanja, prisutna je i na N1 i šire

  7. Kosovo je za vas drzava i vi je mozete svojatati ali pravno nije, niti ce ikada biti i vi to dobro znate. To je srpska okupirana teritorija.

Ostavite komentar


Politika

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke? 10

Mihajlović, Šormaz, Joksimović, Pak: Gde su i šta rade disidenti iz vrha Srpske napredne stranke?

Kao najveća i najjača stranka na političkoj sceni Srbije Srpska napredna stranka (SNS) retko je dozvoljavala da u svojim redovima ima kritičare politike partije. Ipak, nekoliko članova, koji su obavljali funkcije od savetnika, do poslanika i ministara "odvažilo" se na takve poteze. Danas, neki su se povukli iz politike, neki osnovali svoje stranke, a za neke nije bilo posledica.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.