Američki ambasador na Kosovu Hovenijer: Dijalog se mora završiti obostranim priznanjem

Ostavite komentar


  1. Nema ne postoji nikakvog priznanja u tudjim zemljama niti sta imaju prava gde to ima kosovo je zemlja priznata zemlja srbije da se vise ne provocira u tudjoj zemlji nema ne postoji nikakvog priznanja u tudjim zemljama niti sta imaju prava za nikakvog priznanja !!!

  2. moze da se zavrsi i posle rata, kad ne bude vise ni amerike ni aljbanije, jedva cekamo

  3. Gospodine Dzefri, Najbolje bi bilo da se vratis u Ameriku i da tamo pomognes u resavanju nagomilanih unutrasjih problema a ne nama da nudis nama tvoje nepotrebne savete, odnosno naredjenja. Dosta smo bili pod Turcima i mnodim drugim okupatorima. ZELJNI SMO SLOBODE. Srbija.

  4. Izvinite gospodine. Ne mora. I nece. Trebalo bi da znate da je Srbija priznata drzava i clan UN. Ne treba nam njihovo priznanje te cinjenice

  5. Obostranim priznanjem? Zasto bi Srbiji ikada bilo potrebno da ih Kosovo prizna? Smesno.

  6. Ovaj Amer jos veruje u deda mraza. nijedan pravi Srbin nece priznati Kosovo kao drzavu

  7. Procedura u toku Srbije vec 70% od citav proces prizno RKS osto jos 30% da kompletira priznanje

  8. Ti priznaj šta ti volja, vi ste navikli otimati ali znaj bez potpisa ništa ne vrijedi, pa sad kako oćeš

  9. Toni… pogresno si se izrazio nije 70%priznalo a 30% nije priznalo,nego je naprotiv obrnuto,samo Indija,Kina, Brazil, Russia, Rumunija,Slovačka,Grčka,Kuba,Venecuela,i jos mnoge druge ali i ovo je dovoljno kad sakupis broj stanovnika tih zemalja pametnom dosta..zivela SRBIJA I SRBSKO KOSOVO

  10. Pa ne mora! I ne treba! Da odcepljeni deo države prizna državu od kpje se odcepio???

  11. Rezolucija UN o priznanju Izraela i Palestine kao dve države na prostoru britanskog protektorata koji se zvao PALESTINA, mora …… ili ne mora? Ko ih ne poznaje skupo ċe ih platiti.

  12. Ameri su za miran dijalog i mirno resenje kad se radi o tudjoj prciji,a kad se radi o njihovoj onda udri ognjem i macem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.