Američki ambasador na Kosovu o nacrtu statuta: Zbunjen sam brojem kritika

Ostavite komentar


  1. Svi treba da znaju, ama svi da, ZSO treba da bude produkt komunikacije legalno izabrani predstavnika Srba drzavljana Kosova i centralne vlasti Kosova i nikako predstavnici i drzavljani susjedne drzave Srbije.

  2. I Srbija ima Ustavni sud. Ali za Vucica on nepostoji. Vucic je sve i sud i Skupstina i Vlada i vlasnik Srbije.

  3. Lud , zbunjen , normalan . Ovaj nije zbunjen a nije ni normalan bice da je ovo prvo.
    Ko si bre ti da pricas o Kosovu idi bre resavaj pitanje crnaca u Americi koji su obespravljeni i koje ubijate ko glinene golubove.

  4. Ti „obespravljeni“ crnci u SAD imali su predsednka SAD-a, imaju glavnokomandujuce oruzanih snaga SAD-a. dok sta su imali i maju nesrbi u Srbiji?

  5. @Dani Kovac

    Pa imali ste i vi svi priliku ali ste uvek bili uz okupatora kada je dolazio da napada Srbiju.
    S tim u vezi, budi srećan što si ostao u Srbiji jer je vreme pokazalo da je sve te kolaboracioniste okupatora trebalo poslati vozovima u jednom pravcu. Slično kao što su Bugari s Turcima uradili.

  6. Kako vas vise nije sramota da nemecete svoje zahteve KIM je SRBIJA po Ustavu srbije po povelji UN 1244 da li vi postujete ikog na ovom svetu duzni ste se ponasati u skladu sa navedenim aktima

  7. Kosovo nije drzava vek vekova je bila Srbija pre rezolucije UN 1244 kako mozete proglasavati ga drzavom kad to nije samo pravite nerede

  8. Kad je postojala Srbija i Kosovo i Metohija za vasu ameriku se nije ni znalo a sad ste nasli da pametujete po svetu ko vas pita sta vi volite ili ne volite!

  9. Нисмо бре ми телетабиси!!! Ко те пита шта желиш ти и твоја влада,тзв. Мислим да овај народ треба да се пита! Где си ти био кад је српство на Косову и Метохији крварили? Где си био кад се пуцало на децу,?

  10. Bavi se ti svojom državom. Idete okolo i počinjete građanske ratove, a posle toga pišete ustave, kojima godinama držite te zemlje u stanju polu-anarhije. Naravno na taj način se uvek može početi novi rat, kad vama odgovara. Nadam se da ćete se jednog dana naći u situaciji da i kod vas bude građanski rat, a da mi to fino gledamo na TV-u, i da komentarišemo.

  11. Dragi gospodine,i mi smo odavno zbunjeni sa tom vašom željom da otimate tuđe teritorije silom,ali budite uvereni da mi to nećemo dozvolite koliko kod se Vi i dalje osećate zbunjenim!!!!

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.