Američki ambasador u Beogradu sreo svoju učiteljicu iz drugog razreda: Sve što je Hil naučio o životu, naučio je od nje

Ostavite komentar


  1. Ужас живи! Сви одлично говоре српски, сви одрасли у Србији, од Олбрајтове, па до Хила, а сви раде Србији „о главу. „

  2. Baš lepo ,svako bi trebalo da se seća svoje prve učiteljice,a još dirljivi je je videti posle toliko godina.

  3. Naslov clanka me je odmah podsetio na naseg nobelovca Andrica i njegovih secanja na ucitela Ljubomira,koji mu je jos i 1.razredu osnovne skole ,na 1.casu pricao o lepotama zivota.Tako su Andric i njegovi skolski drugovi imali pred sobom pravog ucitelja i vaspitaca.Njegovom liku Andric se ceso vracao u svojim zapisima i secanjima.

  4. Nije mi jasno ako ga za Srbiju vežu tako lepe uspomene zašto se ne potrudi da SAD promeni politiku ucene prema Srbiji.
    Ne verujem da ga je učiteljica iz Srbije učila da mrzi Srbe a voli Albance.

  5. Kakav ljigavac treba da budes i da posle toga otvoreno radis protiv Srbije. Mega ljigavac.

  6. Znali smo još jednog političara, tačnije političarku koja je detinjstvo provela ovde al je nismo zapamtili po dobrom

  7. Simptomatično je da , kao i pokojna Olbrajtova, kojoj je Srbija pružila utočißte u detinjstvu, nemaju ni malo ljubavj za tu zemlju, već sprovode punom snagom politiku mržnje velike sile čiji su eksponenti.

  8. Lepo nam se oduzujes zbog toga.Nevejujem da te je ona naucila kako biti licemer i necovek

  9. Koliko samo mržnje u ovim komentarima, neće Srbi uskoro progledati, uvek nam je neko drugi kriv.

  10. То само показује колико они виде рачуна и колико гледају на детаље када пројектују планове за будућност. Човек одређен кад-икад да буде човек за овај простор. Ово је једна од малобројних ствари а да кажем да је позитивна и да долази од Американаца а да би ми требали да је као такву прихватимо.

  11. Da smo 1992, u poslednjem trenutku,izabrali Milana Panića umesto Slobodana Miloševića 1999 se ne bi dogodila a danas bi bili punopravni član EU sa Kosovom u sastavu Srbije i sa nivoom razvijenosti Poljske. Ali i tada kao još mnogo puta kasnije se bez dileme biralo u korist sopstvene nesreće a sve na principima gluposti i pohleoe.

  12. Svi ti koji su samo deo zivota proveli ovde i odlicno govore srpski, veci su prijatelji ovom narodu , nego mnogi dripci ovdasnji , polupismeni, poluusmeni a o moralu ne treba ni govoriti.

  13. Joj, kakvi ostrašćeni komentari dežurnih putofila. Njihov obrazovni profil je uglavnom jedva stečena diploma neke od srednjih stručnih škola.

  14. Vi, a koji „bljujete“ bljuvotne komentare, prvo se informišite zašto nam se sve (bar u Srbiji), izdešavalo to što nam se izdešavalo, ali i zašto smo tu gde jesmo?! Neka Vam „Vođa“ ispriča, prvo, svoju biografiju iz vremena kada je „šetao“ Hrtkovcima i „vladao“ Zemunom!!! Zašto bih ja trošio svoju energiju i živce?.. Ima, sve, lepo, zapisano, i snimljeno!
    Znate, jedino nema B92, Studia B, Indeksa 202… !!! Sloba se toga nije „setio“, ali je ovaj sve medije „pohapsio“! Bio mu ministar, sećate se kad smo dobili bombe po glavi!!!… A, posle nešto godina, objasnio nam vođin politički otac, da je država „rešila albansko (šiptarsko“?) pitanje“, pošto je proterala oko 800000 Albanaca!…Izvor, Happy TV, g. Marić je, valjda, sačuvao tu „Ćirilicu“! Katastrofa Srbije!

  15. Питам се да ли је штап у њеној руци, као најстарије педагошко средство најзад прорадио.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.