Američki Savet za nacionalnu bezbednost: Aplaudiramo hrabrosti Vučića

Ostavite komentar


  1. Zaharova koja je školovana,a ne ko Vučić sa ulice za Predsednika,jasno rekla u svetu dilomatije nije doživljeno da te neko toliko ponizii Vučićna to reako da je ona primitivka.Zašto je primitivka,što je videla Primitivca da se kliberi onom čega se pametan stidi.Da jedna Potparolka Rusije bude pametnija i od Predsednika države i od Minstra Spoljnih poslova Srbije i od trabnata tikava bundeva.Ipak smo ispod Nule u diplomatiji.Ja se secam jedne scene u Indiji,kada je nas ambasador na prijemu na aeredoromu u Indiji poljubio kraljicu Engleske u obraz umesto u ruku i Džemal Bijedic pred IV SFRJ prijavio Titu i Tito rekao umesto kazne dobro si reprezentoao SFRJ,a potkazivač Džemo naoustio kabinet.Ali,ovakvo poniženje i laganje kako je dešifrovao Vučić i Zaharova rekla to je za svaku osudu Vučića i zabraniti mu da ide po svetu,jer stalmo laže i loše radi.On jeste narod osakatio otimanjem i pljačkom i pričanjem o bruto proizvodu,a nema pojma ni kako se odredjuje,ali sa diolomatijom tu je baš teška neznalica.Nije to ulica i stranka,tu treba kefalo,Kefalonija Grčka.
    Bruka nas koji nešto znamo i onda svet misli da nemamo pametnijeg

  2. Vucic je covek koji moze ulicu da pali i stranku da vodi,a Dipomatiju,to nije za njega.Ima ,,Dodu,, iz RS ,e to je to i da lažu i da se mažu.
    A još posebno da vodi Ekonomiju,ma ne Srbije,nego ni dućana nije sposoban da vodi.To je čovek za ulicu za Izbore ko Toma da slaže i da maže i da se lično obogati,e tu je naučnik

  3. Ono što je Zaharova prikazala,a ne RTS to je za pamćenje.Vučić bi trebao odmah da da ostavku ili da beži iz Srbije ,jer ni nepismeni Miloš Obrenović u pokorenoj Srbiji kod Paše Beogradske se nije tako pokorno ponašao i klečao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.