Američki senatori kod Vučića nakon rasprave o Bajdenovoj politici prema Srbiji i Balkanu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kad budemo ulazili sa vojskom na Kosovo prvo ce otici spomenik Klintonu. Kako mogu primetiti da ce opet biti rat samo sad ce biti drugacije

  2. dosli mu na noge
    jer pola senatora placa
    kao sto placa i Milojka Spajica iz Crne Gore

  3. Ne treba niti mora srbija nista kosovo je zemlja srbije nemozese silom nezakonito raditi sta hägod se zeli u tudjoj zemlji jer se nece niti sta vazi rezolucija 1244 se nece dozvoiti da se illegalno silom prekrsi sto niko nema pravo to je zlocin sto se nemoze dozvoliti to pravo niko nema u tudjoj zemlji to je pljacka na nezakoniti nacin to se nemoze i nece dozvoliti to pravo niko nema u tudjim zemljama da silom zlocinom sami sebi to pravo daju sto nemaju !!!

  4. Vucicevi partneri i prijatelji sa zapada. Nasi ne.

  5. Niko nema pravo da silom sami sebi nezakonito silom sami sebi daju za pravo u tudjim zemljama sto nikskvu nemaju i da rade sta god zele to nikuda nema niti postoji treba da se postuje prava i pravo srbije uz UN kao i rezolucija 1244 sto se nemoze izbeci dosta bilo zla i lazi zlocine beu nikakvog orava niti razloga u tudjim zemljama da se vrati vojska srbije u svojoj zemlji to je njeno pravo sto niko nema pravo da je spreci jeste njeno pravo u njenoj zemlji sto i pripada !!!

  6. Ja
    25. maja 2023. u 08.32
    Dok ovo procitah nestade mi daha a pola nisam ni razumeo.Covece postoje zarezi i tacke.A za gramatiku da ne kazem.
    A drugo.Izgubili smo rat pa prema tome bolje da cutimo.Moglo se desiti i to da nas rasparcaju na 4-5 dela.

  7. Ovo je bas odlicno da su tu americki senatori i da pricaju sa Vucicem

  8. @Tom zasto da se sklone, super je sto su dosli a ne da dolaze oni ljige rusi

  9. rasparčali su nas i Nemci u prvom i drugom ratu, pa svemu dođe kraj…

  10. OBZIROM DA SE VUCIC ZALAZE ZA OTVOTENI BALKAN A USLOV KAKO KAZE ESKOBAR JE PRIZNANJE KOSOVA,STA TO PODRAZUMEVA ZA SRBIJU OD STRANE VUCICA DA CE PRIZNAYI TJ POTPISATI .

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 10

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.