Američki zvaničnik za Balkan: Projekat rudarenja litijuma značajan za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Samo da Kina ne bude najjača ekonomska sila, pa po cenu zagađenja jedne male Srbije. Back ti the USA ako ste toliko jaki sredite zemlju koja je izgubila prvo mesto i to od Kineza…

  2. Ne hvala, nismo zainteresovani za kopanje litijuma! Nismo očistili zemlju još ni od uranijuma 1999g. I da, Kosovo i Metohija su sastavni deo Srbije, biće kad-tad!

  3. Za poštovanje je briga SAD za mir na Balkanu i ekonomski prosperitet uz razvoj demokratskih i građanskih potencijala i većina građana Srbije to podržava. U projektu litijuma koji je krajnje sumnjiv i sa ekološke strane sa postojećom tehnologijom, neodrživ, gospodo iz Vašingtona podržite opravdane bojazni građana Srbije, recimo da se o tom poslu razgovara posle 20-30 godina, oko 2050. godine.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.