Amerika nije ni za ni protiv Vučića

Danas.rs: Analitičari saglasni da je administraciji u Vašingtonu bitnije da vlast u Srbiji bude kooperativna, od toga ko je čini

Ostavite komentar


  1. Najpre , koja zastava na slici čuvenog tviteraša je zastava RS ?
    Što se tiče analitičara, zar je Anđelković „analitičar“ ?
    I konačno, Jeremić dokazuje da je veći patriota od Vučića. To i nije posebno teško ali sigurno nije dobitni element za simpatije velikih sa zapada, u borbi za slobodu,demokratiju i pravnu državu.
    Možda je u pravu da je to većinsko raspoloženje u Srbiji ali je pitanje na čemu će prelomiti one kojima to nije najvažnija „stvar“ !
    Ne znam, često mi deluje kao „štreber“ koji je sebi zadao cilj da bude nešto „veliko“ i „važno“ .

  2. Ima to i drugo ime:
    Vasington je Balkan pretvorio u ‘evropsku Juznu Ameriku’, puno beznadezne sirotinje koja iz nje bezi i coporom dobrocudnih, ‘prijateljskih’ diktatora koji se takmice u igranju na americku muziku?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.