Amir Bislimi: Šutanovac je najavio koalicije sa SNS

Neću da vratim poslanički mandat, zastupaću u pokrajinskom parlamentu nekadašnje birače DS
Bivši poslovni direktor Demokratske stranke za Danas o razlozima zbog kojih je vratio partijsku knjižicu

Ostavite komentar


  1. Svaka ti čast, ovo je prava analiza stanja u DS! Moje iskreno mišljenje je da je Lutovac bio poslednja nada za spas DS, ovako ćemo gledati kako u istoriju odlazi stranka jednog Pekića,Đinđića,i mnogih intelektualaca koji su nekada vodili ovu stranku..

  2. Treba biti dostojanstven u porazu. Ne znam ko je ovaj klinja, ali nije ni bitno, ionako se to najviše odnosi na Bojana Pajtića. Ceo život je u politici a ništa nije naučio i iz nje je otišao kao mali i sujetan čovek. Tužno.

  3. Bože, kolike su vam sujete, toliko velike i ogromne, da od njih ništa ne vidite.pa nije ta DS ničija prćija, ko ima pravo da se poigrava ida nas obične članove pravite budalama, Napravite stranku u kojoj če svako od vas imati neku važnu funkciju, a nas obične članove ostavite da čuvamo DS i od vas i od ostalih koji žive za dan, kada DS više neće biti.Sram vas bilo,Zoran Đinđić, je platio životom, a šta ste vi tako epohalno uradili, sem što bi svi da zadržite svoje funkcije i privilegije, kako ko izgubi funkciju, tako odlazi iz stranke.Moj savet vama, svi koji ste ostali bez funkcije i zbog toga ste razočarani, slobodno napustite stranku, mi vam želimo svu sreću.

  4. Amir u DS nije ni trebao da ulazi jer je video na primeru Sase Mirkovica kako prolaze menađeri u politici. Od menađera je teško napraviti političara za kratko vreme, što su Elezovic I Pajtić probali da naprave od Amira. DS je upravo tu gde jeste zbog toga sto su u prve redove izbili razne Kene, Amiri, Balše, Egići…

  5. OVI IZBORI U DSU, KOJA IMA NAJOBRAZOVANIJI KADAR TREBA DA POKAŽU, DALI SNMO ZRELI ZAQ DEMOKRATIJU ILI SMO ZA ČIZMU I MOČUGU. TREBA DATI PPODRŠKU ŠUTANOVCU, JER JE LEGALNO IZABRAN, A SUJETE OSTAVITI PO STRANI.

  6. Vi gospodo iz Vojvodine strpite se godinu dana , dajmo šansu maš.ing. Šutanovcu da pokaže šta zna i ume u konsolidaciji Demokratske stranke . Demokratsku stranku su upropastili mangupi iz njenih redova i sad treba naći pravi put za izlazak iz krize . Poštujem B.Pajtića , međutim posle loših izbornih rezultata u Vojvodini ( imao je sve poluge pokrajinske vlasti ) sam je trebao podneti ostavku , po ugledu na premijera Kamerona kod Bregzita . Prvi i najteži zadatak u DS je srediti finansije , koje je B.Tadić izgleda uništio ( ostavio velike dugove , priča o nestanku iz kase 20 miliona evra , itd. ) . Zato gospodo , imajte malo strpljenja , pa ako ste iskrene demokrate ostanite u evropskoj Demokratskoj stranci i doprinesite njenom ozdravljenju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.