„Kako ovo uopšte neko može da izdrži“: Brnabić ponovo broji tekstove o Vučiću u medijima

Ostavite komentar


  1. Šta ona, jadna može drugo da radi, osim da se besomučno šlihta. Sa svojim intelektom i obrazovanjem ne bi dogurala ni do mesta portira da joj nije stranke i velikog vođe. Svako tu brani samo svoje nezaslužene interese.

  2. A koliko negativnih tekstova ima u vasim merijima o njemu? Nula. Koliko kod vas ima negativnih tekstova o opoziciji? Mnog. Licemeri. Pa kada se covek u sve trpa i o svemu odlucuje a unisto je Srbiji. Pa normalno da se o njemu pise, nece o tebi koja primas platu a nista ne radis i nista se ne pitas.

  3. Jadna nemoralna kreatura.Zašto se ne zabrine za sebe, povodom komentara i izjava građana,svuda i na svakom mestu.Tu nisu mnogo uzdržani ni pripadnici glasača vladajućih stranaka,a ni njihovi članovi.Što se tiče uvlačenja „šefu“,nadmašila je sve poltrone u istoriji Srbije,a i šire.

  4. Svim tajkunskim medijima pa i vama je Kurti u fokusu, na istoj ste strani, strani koja pokušava da sruši Vučića, to vam je zajednički interes, nije im bitno to što radite direktno protiv nacionalnih interesa.

  5. Ona i brat ne znaju šta će sa parama, zarađenim od Srbije a onda su neki drugi tajkuni???

  6. G-djo premijerka da li te zato narod placa? U svoj posao se ne mesas, a i sto bi kad to univerzalni AV radi. Dok puna skupstina poltrona stiti velicansvenog Srbija tone sve dublje. Sanjacemo i parizer i AV jer ce nam biti nedostizan.

  7. I ?
    „Prizorna“, šta god da joj je šef naredio da radi, a da, kao „premijerka“.
    Radiš li ti nešto ili samo čitaš „tajkunske“ novine i gledaš iste te medije.
    U Jovankinoj vili u koju si se ušunjala …

  8. Vučić je, dok je spremao sendvič, izgovorio više negativnih tvrdnji u vezi opozicije, nego svi nezavisni mediji u vezi njega, za mesec dana.
    U njegovoj ti radi, nisu problem negativne tvrdnje, nego neistine.
    Tvrdi on, da je u aktuelnoj opoziciji 95% pripadnika bivšeg režima, a istina je da ih je više u njegovom SNS, nego u opoziciji.
    Više od pola članova bivše DSS i Nove Srbije, su prešli u SNS, da ne pominjem Dinkića i vrh G17+, nije ih javno podržao jedino Labus iz vrha G17+.
    Ovu njenu izjavu, mogu objasniti, jedino kao udvorištvo šefu.

  9. A koliko ima vaših registrovanih „komentatora“, koji, doduše dobrovoljno i bez ikakve nadoknade, svojim mudrim rečima podrške, slave i hvale voljenom predsednik, opsedaju i te tzv. tajkunske medije. Ne znate, je li?

  10. Eee draga moja mi trpimo vas kao Božiju kaznu evo već 11 godina a čini se beskrajno dugo, kao doživotna robija. Samo sluśanje vaśeg prenemaganja ( kod Kesića i Bećković uglavnom) mi je skratilo život, a gde je tek ostalo…? Nema plakanja, ko vas je terao da se igrate politike a ne umete,?

  11. Jovanka bi uzela govnjavu motku I izjurila ovi budale sto hvalospeluje picaustog zbog vile u kojoj zivis, hoce da kupis vilu nekako, a mi kao nevidimo, a ona jadna nema parA.

  12. Ma ne brini premijeru,jak je on.Toliko puta je nudio dvoboj kao „ja sam a oni neka dodju cela opozicija“.Nije on mekusac,ti si u „sigurnim“rukama.Samo uzivaj anci,vucko je tu kraj tebe.

  13. Samo na sajtu „Politike“ izađe DNEVNO bar pet (5) hvalospeva na račun Velikog Vođe, u međuvremenu je vest i „Predsednik Vučić u Briselu, ušao u zgradu EU“…. Verovatno slede i opširni izveštaji o njegovim herojskim posetama tamošnjim licemernim zapadnim toaletima pa sve do pranja zuba uveče pred spavanje, uz padtu za zube u bojama zastave Srbije i nacionalnu himnu, to se podrazumeva kod svakog pravog patriJote.

  14. U poltronstvu prva, u opštekorisnom radu- poslednja ! Jel se to ona javlja kao politički komesar svoje partije, ili kao Predsednica Vlade ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.