Brnabić rekla da RTS nekorektno izveštava o Vučiću i SNS (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zadužen za lupeta je i laganje. Najjača radikalska preuzela stil koji je iskoristila za sve što nas čini budalama.

  2. Njih vlast ne zanima! Prevazišla „śefa“ barona Minhauzena. Zato su zauzeli sve televizije sa nacionalnom frekvencijom i non stop su u kampanji. Onaj njihov
    śto se lažno predstavlja kao „predsednik svih graďana“ a ne propušta nijednu priliku da, sa svih televizija sa kojih se ne skida, da te graďane na pasja kola izvređa, najruźnijim reĉima, kao poslednji kočijaš….a zaśto sve to radi i zaśto Ana to radi? Pa zato što „njih vlast ne zanima“ Zato se noktima i zubima drźe za tu vlast, reźe, ujedaju, vređaju, svakog ko priđe (građani i opozicija) da im neko ne otme tu zlatnu koku!!! Sve neĉasne i nezakonite naĉine za krađu glasova su doktorirali na biraĉkim mestima, laž i prevara im nisu gadne, pa i to im jedva namakne kakvu takvu većinu? I to sve zato śto oni ne źele vlast? Ludilo koliko laži su u stanju da izgovore u svakoj recenici. Bez blama. Obraz đon.

  3. potpuno je u pravu!
    nigde nisam cu reci kao: najvece zlo koje nas je snaslo, njegovi sateliti poltronstva oko njega cine politicku elitu, lazov, lopov, kriminalac (ako nije nekome jasno sakrivanje dokaza u istrazi sa smrtnim ishodom je ozbiljno krivicno delo), siri mrznju medju narodima, i jos koliko hocete.
    vreme je da rts isto tako pocne korektno da pominje i sns kao grupu gradjana udruzenu u cilju organizovanog kriminala

  4. Vasim navodnim napadima na RTS treba da poverujemo da su nakloni opoziciji. Pa oni o protestima imaju samo objavu da se odrzavaju protesti, kao i neke druge nacionalne TV. ALI NEMA SNIMAKA GOVORNIKA I DETALJNIH IZVESTAJA KAO STO IMA SA SVAKOG „OBILASKA“ NECEGA SEFA SEKTE

  5. Da li je voditeljku makar malo sramota?
    Znate, nije problem Brnabicka, Toma i ostali na vlasti. Problem je sav onaj esalon ljudi ispod, kao ova voditeljka, koja klima glavom i ceka da lagne plata prvoga. Od naseg novca. I kamermani, i urednici, novinari i stampari i prodavci novina i elektricari u TV – svi snose istu odgovornost. I onda cemo se pitati – kako nam se ovo desilo.

    Niko ne shvata najvazniju pesmu 20tog veka –

    Kada su dosli po ……. – Mene nije bilo briga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.