Da li će opozicija bojkotovati izbore ako ih Brnabić sutra raspiše: Opozicionari o utiscima sa sastanka sa predsednicom Skupštine

Ostavite komentar


  1. Nervirate ljude kada napisete opozicija.Opozicije odavno nema.Sve se to prodalo

  2. Pogledajte samo koliku podrsku ovi sto ruse imaju u gomili medija , sad ih zakon ne interesuje pa hoce raznim precicama i izmisljotinama, ucenama da se nekako domognu uslova koji bi im kako- tako dao neku sansu da dobiju po neku gradsku opstinu . Losi su, a njihova pollitika se ne razlikuje od nekadasnjeg DOS- a izgubice glat na izborima

  3. О елем. условима за фер изборе (што је обавеза сваке иоле нормалне државе која то име заслужује, а Србија као члан ОЕБСа је то одавно и потписала…) нема у 21.веку усред Европе шта да се „преговара“ и накања, нема „пристајем“ или не а камоли „начелно“, итд. Ово је тешка брука и срамота пред сопственом историјом.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.