Ana Brnabić posle pobede SNS u većini gradova i opština: Dokaz da nije bilo krađe

Ostavite komentar


  1. Da li je ovo prvoaprilska sala sto je izjavila ova gospodicna u vezi pobede?

  2. Sto bi neki rekli „Da, Da vi ste u pravu nije bilo izborne kradje, taman posla, tako nesto je nemoguce, zar ne“. Ziveli

  3. Da ste izgubili to bi znacilo, neverovatni su kapaciteti ovog stvorenja.

  4. Dodala je da „ubedljiva pobeda koalicije oko SNS pokazuje da nije bilo krađe glasova na izborima“.

    Mozda bi se prije moglo reci da : “ ubedljiva pobeda koalicije oko SNS pokazuje da su izbori EFIKASNO POKRADENI“

  5. Ne moramo da idemo u školu, ne moramo da znamo da komuniciramo, samo se učlanimo u stranku i bahato prema svima

  6. Ana Brnabić posle pobede SNS u većini gradova i opština: Dokaz da nije bilo krađe

    Sad i slepci to vide !
    Da je bilo kradje na decembarskim izborima to bi se sada pokazalo tako sto bi opozicija pobedila ali s’obzirom da se to nije dogodilo to samo dokazuje da na proslim izborima nije bilo krađe !
    S’obzirom da opozicija nista drugo i ne radi, mene nebi iznenadilo ako opozicija i za ove izbore bude tvrdila da su pokradeni, tako ce i za sledece izbore reci da su pokradeni i za one koji ce biti odrzani posle sledecih i td. sve dotle dok opozicija bude gubila na izborima ona ce tvrditi da su izbori pokradeni ili da nisu bili fer i posteni !

  7. Ana Brnabic je jedna u nizu clanova SNS-a ciju bilo koju izjavu treba prihvatiti sa velikom rezervom jer je navedena ludo zaljubljena u funkciju i udobnu fotelju koje ni po kakvom osnovu ne zasluzuje pa se izgubila u svemiru.

  8. Da li mozda u“demokratske kapacitete“ spadaju manipulacija socijlano obespavljenih i ugrozenih gradjana koji javno na medijima kazu da glasaju(kao i u decmebru – nista im nisu povecali naknadu a zivot od decembra poskupeo 40%) za novac koji dobiju kao nadokandu za participacju u uspehu SNS-a na izborima,Da li spada i pretnja otkazima svim zaposlenima koji rade u drzavnim sluzbama,paketi penzionerima,…sa njima su samo ljudi koji imaju interes…oni nisu politicka organizacija jer nemaju ideologiju.
    Jedini razlog njihovog „jedinstva“ je materijalni interes…
    Jer oni misle da je drustvo put i fabrika,da je skolstvo zgrada, da je zdravstvo bolnicka zgrada,a da je milicija tu da sluzi njihovim interesima i da ih brani od poštenih gradjana , nedaj Boze uzbunjivaca a da je pravni sistme tu da selektuje gradjane na one sa svim pravima, sa vise vise
    prava i bez prava.
    Da je demokratija kada oni sami vladaju preko 50%, kad je opozicija svedena na statisticku gresku,a najvisa forma demokratije do koje dopseva ovaj auokratski istem je formalna demokratija. Sve se zasniva na usaglasavnju sa formalnim slovom zakona, nista sa sustinom.
    Nemaju ni u jednoj instituciji onoga sto cini sustinu-DUH DEMOKRATIJE.
    Licna zelja za vlascu, opšta pohlepa, gramzivost,egzistencijalni medikitetski razlozi u ucestvovanju u glasacnkoj masineriji (ako nesto zaskirpi tu su i batinasii) a VELIKI VODJA ima psihologiju adolescentnog delikventa sa tribina.
    Opozicija ne shvata da kvalitet koji ima za razliku od vlasti-demokratsko shvatanje drustva NIJE DOVOLJNO.To je princip hsvatanja nije jos realnost.Pored toga je u prakticnom zivotu potrebno i JEDINSTVO.

  9. Jadna, upravo takva „pobeda“ je najbolji i najveći dokaz prevare, krađe i manipulacije, o bosancima koji su se fotogafisali kako glasaju na lokalnim izborima u Beogradu je glupo i govoriti.

  10. Naprotiv, more autobusa po gradovima, kol centri, nezakonski paralelni spiskovi i ko zna šta sve drugo za šta ne znamo je dokaz da vi bez krađe nikad ne bi vladali. Bruko lažljiva!

  11. Направили су читаву индустрију од лажираних гласања. Можда ће почети да продају по свету за скупе паре, много земаља само чека да потпишу уговоре, сви знамо ко су те земље.

Ostavite komentar


Politika

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir 10

ZLF: To nije budžet Beograda, to je običan papir

Šefica Odborničke grupe Zeleno-levog fronta i Pokreta slobodnih građana Natalija Stojmenović izjavila je danas pred sednicu Skupštine Beograda da se danas ne usvaja budžet grada sa idejom i vizijom, već običan papir koji pokazuje da osnovne stvari Beograđani u 21. veku i dalje neće dobijati.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.